mozesz cos wiecej napisac o tym druku?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Nadruk UV w CMYK. W sumie to tyle :).
Na samych panelach to w sumie po prostu nadruk UV,. Samej technologii nie znam. Jeżeli chodzi o Plexi, tam został zastosowany jakiś "myk" tak aby można było zamalować pole pod IR, dzięki czemu nie odznacza się od reszty pola.
Jedyne co to lekko obtłuczony narożnik w większym panelu. Będę musiał z tym żyć :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez swiety1337 Zobacz postaNadruk UV w CMYK....
Skomentuj
-
Zamieszczone przez zibii Zobacz posta
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Skomentuj
-
Zamieszczone przez zibii Zobacz postaTo nie był centralny tylko kolumny od kina.
Co prawda nie z allegro bo to inny zestaw😀.
Tamte ktoś inny kupił może ty😉.chociaż rozwazalem taką możliwość ale jedną parke 18 ss już mam, bardziej na sam tw bym się skusil
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaNie przypominam sobie żebym słuchał
Ale zapowiada sie fajny zestaw
A te "centralne" z Allegro chcieliśmy zabrać ale gosc nie chciał podać numeru kontaktowego a byłem w okolicach i chciałem odebrać osobiście wiec odpuściłem
Skomentuj
-
Kończę zwrotkę do mojego zestawu, woofer Bowersa w tl plus Seas 27tffc i mam pytanie do zwrotkarzy, na obu jest drugi rząd, Seas gra już tak jak chcę i nie zamierzam go ruszać ale na wooferze brakuje mi konda o odpowiedniej wartości. Tzn na 6,8 uF mam fajną głęboką scenę ale ciut brakuje czasem wypełnienia na wysokiej średnicy a na 5,6 uF mam odrobinę lepszą średnicę ale scena już nie tak głęboka. Czytałem, że można dać przed konda mały rezystor od 0,5 Ohma do 1,5, tylko to było dawno temu i nie pamiętam gdzie, a to moja pierwsza zwrotka i poruszam się trochę niepewnie. Podpowie mi ktoś czy taki myk pomoże zanim zacznę robić koszty szukając konda o pośredniej wartości bo wysyłka szarpnie mnie więcej niż te kondy warte, a rezystorów trochę mam.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez drugimarcin Zobacz postaCzytałem, że można dać przed konda mały rezystor od 0,5 Ohma do 1,5, tylko to było dawno temu i nie pamiętam gdzie,
Skomentuj
Skomentuj