szukaj małego łejwa :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaBędą potrzebne
Ja w subie na Usher 1003SUB miałem wzmocnienia, a komora miała zaledwie 21L, grubość ścianek to 31mm :)
Zwykłą budę testową z 18mm bez wzmocnień chciało rozerwać... a Ty masz przecież 12" potwora
Chyba że brać te HK?Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Trol. Zobacz postaNiestety nie ma :/
Będzie to mój pierwszy system CA, AMY kupiłem na OLX, teraz próbuję coś do nich dobrać.
Też myślałem o tym HK akurat są na allegro, ale jak mam robić zwrotkę to myślałem już o czymś innym. Chyba że brać te HK?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta18l dla 12"? :oPreamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
-
Paweł tu http://diyaudio.pl/showthread.php/26...-warsztatowego jest mój wątek. Schemat polecił mi Jacek Zieliński
Płyteczkę skrobnąłem na szybko w Eaglu, elementy z szuflady. Z kawałka aluminium zrobiłem radiatorek który zagięty pod płytką tworzy obudowę i osłania ścieżki żeby nic się tam nie dostało.
Późno jest więc z większym obciążeniem nie testowałem jeszcze ale lutownicą odpalę odkurzacz.
Bardzo mi brakowało takiego aktywnego gniazda przy frezowaniu lub szlifowaniu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz postaJaki masz drugi schemat?
Załącza i odłącza błyskawicznie. Muszę tylko pod obciążenie sprawdzić czy nie będzie się nadmiernie grzał.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kolmen Zobacz postaZawsze możesz dokręcić dodatkowy radiator
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz postaMożna. Kwestia tylko miejsca wewnątrz w odkurzaczu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kolmen Zobacz postaLub wentylatorek do obecnego radiatora
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz posta
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz postaZałącza i odłącza błyskawicznie.
Skomentuj
Skomentuj