Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Seasik T29MF001
    marcinsywala.pl
    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

TL będzie?
      Czy to secret?
      DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Jeśli nic sie nie zmieniło to OZ, ale z TL też miał coś działać.

Nie ukrywam ze posłuchałbym oby dwóch wersji
        Last edited by Pawel074; 19.08.2016, 22:30.
        Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Już niedługo , jeszcze chwilka ...

Skomentuj

Jeden Tiw do TL podejdzie bez problemu, ale przy dwoch robi sie naprawde duza buda, a bez tego ladnie nie zagada.

Skomentuj

Zamieszczone przez Fazio88 Zobacz posta
              Już niedługo , jeszcze chwilka ...
              O widzisz obudowy potrafisz elegancko zrobić, a drewienko na kabel tak sobie

Skomentuj

Nie na temat...
                mysl dalej - cos w tym jest!

Skomentuj

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
                  O widzisz obudowy potrafisz elegancko zrobić, a drewienko na kabel tak sobie
                  Jak mam być szczery , a chyba o to chodzi , to obudowy robi mi pewien majster Ja serio nie mam zdolności manualnych :)

Skomentuj

Koszt: 0zł, stare belki, nieoheblowane, a do tego kawał 22 mm sklejki na blat. Szlifierka mimośrodowa aż wystrzeliwała mi papier bo się rzep nie trzymał :) Ale to pewnie dlatego że krążki prosto z chin :) Fotka z kalkulatora a do tego mój kalkulator ma już chyba 8 lat

Skomentuj

Panowie, jest temat. Dzis pytanie dzis odpowiedz
                      Ktory MIC do pomiarow (z preampem):
                      -superlux ecm999
                      -EMM6/ECM8000 (to chyba te same mikrofony)
                      -Behringer B5

Dziekowac.
                      i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
                      https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

http://diyaudio.pl/showthread.php/22...ofon-pomiarowy
                        marcinsywala.pl
                        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Ciąg dalszy, ta moja podłoga to jest jakaś zemsta "Budowlańca"
                          Każda noga ma inną wysokość

Skomentuj

drabinka dla kota

Skomentuj

To poszalałeś na pile :) Ja się szykuje do skyline.

Skomentuj

Każda noga ma inną wysokość
                                Mam od cholery takich podkręcanych nóżek ikeowskich, mogę ci wysłać, zrobisz regulację. Nóżki na pręcie M8 (na oko) więc może trzeba by po 2 dać żeby było solidniej, chcesz?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                  drabinka dla kota
                                  Niezła robota. Sam przycinałeś te sklejki ? Maszyna z podcinakiem czy zwykła ? jak zwykła to czy nie strzępiło krawędzi? No i jaki patent na podfrezowania w dolnej i górnej desce tak aby wymiar był jednakowy ? bo nie wiem jak sie do tego zabrać

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                    drabinka dla kota
                                    pozyczysz na audio show?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                      pozyczysz na audio show?
                                      Właśnie miałem to napisać :)

Skomentuj

Zamieszczone przez seba007 Zobacz posta
                                        Niezła robota. Sam przycinałeś te sklejki ? Maszyna z podcinakiem czy zwykła ? jak zwykła to czy nie strzępiło krawędzi? No i jaki patent na podfrezowania w dolnej i górnej desce tak aby wymiar był jednakowy ? bo nie wiem jak sie do tego zabrać
                                        Dzieks. Czesc robiona na CNC ( frezy ), czesc docinane w makrecie i reszta u siebie. Oczywiscie da sie zrobic wszystko samemu ale nie zawsze sie chce :)

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                        pozyczysz na audio show?
                                        Chetnie bym zabral, ale to dla kumpla robie. Moze cos innego do czasu AS sie zmajstruje.

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
                                          Mam od cholery takich podkręcanych nóżek ikeowskich, mogę ci wysłać, zrobisz regulację. Nóżki na pręcie M8 (na oko) więc może trzeba by po 2 dać żeby było solidniej, chcesz?
                                          Dzieki, ale właśnie przez taką regulację nóżek tj. ucinanie ich tak żeby stało równo udało mi się to wypoziomować. Całość będzie przykręcone do podłogi, mimo że już konkretnie waży i stoi bardzo stabilnie. Z Założenia miałbyć to pancerny stół :)

- - - - - aktualizacja - - - - -

Chetnie bym zabral, ale to dla kumpla robie. Moze cos innego do czasu AS sie zmajstruje.
                                          Ten sam któremu robiłeś skyline ?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X