Seasik T29MF001
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Jeśli nic sie nie zmieniło to OZ, ale z TL też miał coś działać.
Nie ukrywam ze posłuchałbym oby dwóch wersjiLast edited by Pawel074; 19.08.2016, 22:30.Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Fazio88 Zobacz postaJuż niedługo , jeszcze chwilka ...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaO widzisz obudowy potrafisz elegancko zrobić, a drewienko na kabel tak sobieJa serio nie mam zdolności manualnych :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaKażda noga ma inną wysokość
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postapozyczysz na audio show?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez seba007 Zobacz postaNiezła robota. Sam przycinałeś te sklejki ? Maszyna z podcinakiem czy zwykła ? jak zwykła to czy nie strzępiło krawędzi? No i jaki patent na podfrezowania w dolnej i górnej desce tak aby wymiar był jednakowy ? bo nie wiem jak sie do tego zabrać
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postapozyczysz na audio show?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Micwoj Zobacz postaMam od cholery takich podkręcanych nóżek ikeowskich, mogę ci wysłać, zrobisz regulację. Nóżki na pręcie M8 (na oko) więc może trzeba by po 2 dać żeby było solidniej, chcesz?
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaChetnie bym zabral, ale to dla kumpla robie. Moze cos innego do czasu AS sie zmajstruje.?
Skomentuj
Skomentuj