Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez SowaZ Zobacz postaW jaki sposób czyściłeś i czym? Wygląda naprawdę nieźle
Najpierw z pobieżnie sprężonym powietrzem z kompresora, później pędzelkiem zruszyłem kurz w zakamarkach i znów sprężone powietrze.
Skomentuj
-
Jakby był na prawdę syf - coś tłustego, to pomaga wstępne mycie z płynem do naczyń, z tym że ja daje płyn do mycia silników i po wysuszeniu kompresorem mycie przy pomocy IPA by ewidentnie pozbyć się wilgoci.
Dotyczy elektroniki w bardziej opłakanym stanie, bo tu szkoda byłoby tak brutalne metody stosować, nie mniej jednak w przywołany sposób ożywiłem kiedyś laptop.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ampli Zobacz postaJakby był na prawdę syf - coś tłustego, to pomaga wstępne mycie z płynem do naczyń, z tym że ja daje płyn do mycia silników i po wysuszeniu kompresorem mycie przy pomocy IPA by ewidentnie pozbyć się wilgoci.
Dotyczy elektroniki w bardziej opłakanym stanie, bo tu szkoda byłoby tak brutalne metody stosować, nie mniej jednak w przywołany sposób ożywiłem kiedyś laptop.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ampli Zobacz postaParafina to prawie jak dodatkowe zabezpieczenie, gorzsze jest piwo czy inne soki...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaI do tego panelik, w koncu jakis normalny, a nie muł
Continuous output power (4 Ohm): 800 Watts (+0, -0.5dB)
O w mordę :thumbsup:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaContinuous output power (8 Ohm): 530 Watts (+0, -0.5dB)
O w mordę
Było to z półtora miesiąca temu, ale jak dobrze pamiętam to graliśmy na poziomach 2x 1500W lub trochę więcej. Jedynie 12MU się zagrzał (dosłownie, membrana była ciepła).Last edited by .3lite; 31.08.2016, 17:46.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaI do tego panelikZamieszczone przez marian Zobacz postaContinuous output power (8 Ohm): 530 Watts (+0, -0.5dB)
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta2500W/4R lub 2x 1600W/8R
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaNo nie wiem czy takie "o w mordę" :P
Skomentuj
-
Alledrogo, cena rynkowa - ale mozesz pogadac z PM, poleci Ci znajomego i bedzie upust.
AAa, polecam to: http://www.hifishark.com/
Wyszukiwarka sprzetu audio itd. - szuka w wielu serwisach, czesto sa oferty z Danii.
Ostatnio byl SS26cm z panel hypex za jakies 2000zl, oplacalo sie wziac i sprzedac osobno.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaNo nie wiem czy takie "o w mordę" :P W sumie tego zdjęcia przedtem nie wrzuciłem, ale wszystko DIY i do tego właśnie wzmacniacz 2x 2500W/4R lub 2x 1600W/8R przy może 10-15 kilogramach wagi :)
Było to z półtora miesiąca temu, ale jak dobrze pamiętam to graliśmy na poziomach 2x 1500W lub trochę więcej. Jedynie 12MU się zagrzał (dosłownie, membrana była ciepła).
Skomentuj
-
.3lite a te ręczniki na górze to takie ustrojem ma się rozumieć :flapper:
Posłuchałbym tego :)
Ps one są w Krakowie? Dosyć często jestemDAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta.3lite a te ręczniki na górze to takie ustrojem ma się rozumieć
Skomentuj
Skomentuj