Zamieszczone przez marian
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
Wrzuciłem 4 kołeczki coby labik nie odpadł razem z panele.
W srodku po klejeniu dodam jeszcze dwa profile i skrece od wenatrz.
Jednak to tylko 2cm pasek z klejem po obwodzie.
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Skomentuj
-
MDf 22mm + 3mm hdf.
Nie wiem czy byl konieczny, buda jest mala - ale co tam.
Jego obietosc zniewelowalem podfrezowaniem w panelu.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Budda netto 35 litrow, do tego dopcham watolina.
Pierszy moj sub CLOZED.
A kiedys, jak bede miec wiekszy salon to zapne LAB 15 do 120litrow i wypchne okna ^^
Skomentuj
-
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaPierszy moj sub CLOZED.
Zawsze słyszę.. buczy..buczy, odkąd odpaliłem jej closed to już nie buczy a pięknie jej brzmi metallica.Last edited by Rfck; 01.09.2016, 21:56.
Skomentuj
-
Możecie polecić jakiś sensowny wzmacniacz pod 2x50V? Mam na razie UNI i BG7 (do nieużywanego suba), ale to bym dla zabawy jeszcze coś innego złożył, warunek niezbyt duże PCB, bo mam mało miejsca.
Może któryś moduł z Chin? D klasa by mogła być, ale na czymś innym niż IRS2092, bo taki już robiłem.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaJego obietosc zniewelowalem podfrezowaniem w panelu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaMoja dziewczyna od razu powie Ci kiedy gra bassreflex a kiedy closed, jest wrażliwa na burczypudło
Zawsze słyszę.. buczy..buczy, odkąd odpaliłem jej closed to już nie buczy a pięknie jej brzmi metallica.
Szukam jakiegoś ciekawego głośnika ale jakoś brak pomysłów.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaPanel zrobiłem z mdf 38mm, a od strony wewnętrznej jest wyfrezowany kwadrat 32x32x2cm co powoduje zwiększenie tej objętości.
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
Skomentuj
-
Manualny przełącznik AUDIO
Przyszedł czas się pochwalić co wydziubałem wolnymi chwilami.
Przełącznik manualny z przeznaczeniem do podłączania dwóch kompletów kolumn i jednego wzmacniacza lub dwóch wzmacniaczów i jednej pary kolumn.
Nie powiem, przydaje się czasem takie urządzonko.
Na chwilę obecną brakło mi opisów na obudowie (szczególnie przy opisie wejść), bo okoliczne firmy wołają za nadruk więcej niż jestem w stanie przełknąć.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaRfck - mam podobnie zrobione kolumny wewnątrz
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz postaIle waży ten Twój jeden kloc ?
Ale żeby za lekko nie było to na dole są jeszcze wklejone formatki z granitu, całość jest złożona z płyt 22mm a front i tył z płyt 38 mm :)
Garba się można dorobić :PAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaDużo, nie ważyłem, szkoda mi pleców :PJak je przenosisz ? masz wózek widłowy w domu
?
Musze takie zrobić to mi koty nie przewrócą
Zamieszczone przez piotreq123 Zobacz postaA na czy masz tego suba?
Szukam jakiegoś ciekawego głośnika ale jakoś brak pomysłów.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaDużo, nie ważyłem
Ja właśnie składam obudowę testową TL do XLS10, no i znowu się wkurzam że zachciało mi się dużej obudowy :rolleyes:
Planowane miejsce suba było pod sufitem nad ekranem, ale teraz jak patrzę na gabaryty to mam mieszane uczucia
Skomentuj
Skomentuj