Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez borys Zobacz posta
    Pawel
    Masz moze juz jakies wnioski odnosnie np stozkow ??
    W tym roku zamierzam skonczyc moje omnipolary ale tak jakos wolnawo mi idzie.
    moge podeslac pomiary roznych stozkow. ja tam wyraznych wnioskow nie wyciagnalem :unsure:

Skomentuj

W końcu wolne , można uporządkować kabelki

Skomentuj

Chyba nawet trzeba :)

Skomentuj

Zamieszczone przez gavron04 Zobacz posta
          TaDAaaaaaaaa... :)

Z łaską to uruchomiłem :) Parę pomyłek też z mojej strony trzeba było znaleźć i naprawić, ale jak zawsze problem jest ze znalezieniem.

Last edited by .3lite; 13.02.2018, 11:49.

Skomentuj

.3lite trzeba powiedzieć, kawał serca i czasu w to włożyłeś :) Zacnie!

Skomentuj

Legendarne kosci ktore zjadly Sony 👍 , pieknie to wyglada, szkoda ze wersje z korona sa prawie niedostepne

Sent from my XT1032 using Tapatalk

Skomentuj

Jeden do DAC, drugi do jakiejś dupiatej regulacji głośności :P

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                  Z łaską to uruchomiłem :) Parę pomyłek też z mojej strony trzeba było znaleźć i naprawić, ale jak zawsze problem jest ze znalezieniem.

Ah.. bym se takiego przygarnął :blushing:
                  DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Na AVS zrobić wystawke DACów na takich klasykach, miazga.

Skomentuj

Nie na temat...
                      Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                      Jeden do DAC, drugi do jakiejś dupiatej regulacji głośności :P
                      Człowiek się stara, składa, lutuje, jeszcze sprawdzi przed wysyłką czy wszystko działa...a ten tu "dupiatą"...
                      W sobotę ma być ładnie spakowana i mi ją oddajesz :P
                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Na czym ta regulacja głośności?
                        Last edited by Oskar29; 13.02.2018, 22:25.

Skomentuj

Na filmie wczesna wersja rozwojowa. Na AS grała już ostatnia rewizja tej wersji :) Właśnie projektuję nową wersję :)
                          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez Meteo Zobacz posta
                            .3lite trzeba powiedzieć, kawał serca i czasu w to włożyłeś :) Zacnie!
                            Powoli lutuje mu się kolega do pracy roznicowej :) Tym razem sam się wziąłem za polutowanie. W tym DAC'u będzie robił FPGA jako płytka wejściowa z wyborem wejścia wraz z odwróceniem danych do pracy różnicowej.

Last edited by .3lite; 14.02.2018, 15:10.

Skomentuj

.3lite
                              Kawal roboty z tym DAC'kiem. Powiedz mi jak te male trymerki jakosciowo, daja rade ??
                              Szukam w miare dobrych trymerkow w SMD, latwo dostepnych i normalnie jak baba, na nic sie zdecydowac nie moge.

Pozdr
                              i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
                              https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Zamieszczone przez borys Zobacz posta
                                Kawal roboty z tym DAC'kiem. Powiedz mi jak te male trymerki jakosciowo, daja rade ??
                                Szukam w miare dobrych trymerkow w SMD, latwo dostepnych i normalnie jak baba, na nic sie zdecydowac nie moge.
                                Wszystko OK. Trzymają i do tego wrzucam je cały czas do myjki ultradźwiękowej i nic im to nie robi. Przy AD1864 miałem jeszcze regulację błędu bitów co wymagało maksymalnie precyzyjnego ustawienia i nie było żadnego problemu, tj. oprócz ustawienia precyzyjnej wartości, ponieważ marginalny skręt powodował wzrost THD :) Raz ustawione trzymały cały czas.

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta

Na filmie wczesna wersja rozwojowa. Na AS grała już ostatnia rewizja tej wersji :) Właśnie projektuję nową wersję :)
                                  Krzysiek za jakiś czas odezwe sie
                                  DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Cmc posrebrzane. Napewno srebro, ale czy warte efektu... nowe piękne, ale teraz:

Skomentuj

Mam to samo u mnie
                                      marcinsywala.pl
                                      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zdaje się od stuleci wiadomo o tym iż srebro reaguje z siarką obecną w powietrzu i stąd ta korozja.
                                        https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-passat-b5-1-6-kombi-1999-nie-dla-januszy-CID5-IDtJbaJ.html

Skomentuj

I srebro stało się złotem, to Haba lepiej niż miało by zmatowiec 😉

Skomentuj

Czaruję...
                                          X