Jeśli ma być bliżej oryginału (patrząc na ten rysunek), to prawy.
Po za tym, na tych rysunkach czarne boki są zbyt wąskie... jak je lekko poszerzysz (do środka obudowy, czyli zawęzisz od zewnątrz korpus obudowy) to ten prawy monitor będzie wizualnie smuklejszy i ładniejszy.
W tej postaci ten po lewej będzie beeeeeeeee... tutaj też poszerz boczki zawężając korpus, wtedy będziesz miał lepsze porównanie dwóch obudów.
Orientuje się ktoś czy do wysokotonówek SBacoustic, a dokładnie aluminiaka lub ceramika, można dokręcić WG?
Już nie chodzi o rozstaw otworów na wkręty, ale o wyprofilowanie panelu frontowego w wysokotonówce, czy nie będzie z tym akustycznego problemu.
Raven, czemu Ty masz problemy z proporcjami kurde ? :P
Brakuje mi 1cm między krawędzią górna a wysokotonówką i mogłyby być po 1cm węższe po prawej i lewej stronie
Raven, czemu Ty masz problemy z proporcjami kurde ? :P
Brakuje mi 1cm między krawędzią górna a wysokotonówką i mogłyby być po 1cm węższe po prawej i lewej stronie
Budka miała być krótsza :P
I by inaczej wyglądało bo by złote wymiary były
W sumie proporcje są identyczne jak u RLS-a Callisto .
To i tak większy brat do niższego podziału Ja wybrałem 1 calowca.
Dzisiaj też doszedł 10 calowiec:
Głośnik ma fajne rozwiązanie, tj. AIC (active impedance control) - taka dodatkowa cewka, którą można odłączyć i służy do linearyzacji indukcyjności oraz znaczącej redukcji zniekształceń.
Przykładowo poniżej impedancja tego głośnika z włączonym AIC i bez (zdjęcia od Troelsa):
Skomentuj