Zamieszczone przez chebum
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez stasio85 Zobacz postaAle jednak ten MDF jest za gruby do robienia łuków.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez rhalf Zobacz postaCzy znasz źródło takich, żeby miały ze 5 cm? Widziałem tylko takie podłogowe 1,5-3 cm.
Druga opcja to elastyczna sklejka. Zrobić kąciastę obudowę z MDF i okleić ją warstwą sklejki.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaDiabeł (Rafał) podkusił no i stało się:
Na tle Usher 8948A:
Precision Devices PDN2450, 24 calowy, 4 sztuki, po dwa na stronę :)
W każdym wypadku jak już budować wysokoefektywny zestaw to niech to będzie z rozmachem
wpraszam sie na odsluch!!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dragon Zobacz postaNie rozumiem dlaczego za każdym razem na tym forum jak ktoś wstawia fotke głośnika 18 lub więcej cali to lecą komentarze, wariat, świr itp
Właściwy rozmiar do robienia tego co trzeba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaTo usun troche materialu frezarka w miejscu zagiecia.
Nie ma frezarki Makity.
Dzisiaj zamówiłem, więc w środę przyjdzie mi
Dzisiaj kolejny dzień walki z nacięciami. Płyta MDF 10mm odstępy 7mm. Dzisiaj to już mi porządnie wyszły odstępy i głębokość nacieć
Last edited by stasio85; 10.12.2018, 19:51.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaJuż wiem jak grają Vedera :)
Tym razem nie udało mi się skończyć wzmacniacza bo wcześniej mój narząd słuchu wchodził w kompresję :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaWidze ze rok 2019 bedziem rokiem dużych zabawek.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ampli Zobacz postaDo tego już fajnie byłoby iść w końcówkę zasilaną z sieci trójfazowej.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz postapodeślij mi jakis lynk :)
- - - - - aktualizacja - - - - -
Ja miałem robić ale może faktycznie nie warto się bawić...
chyba te :)
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaTo generalnie ciekawe jest bo zasadniczo na panele binarne to chyba cały czas jest aktywny patent :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaTo generalnie ciekawe jest bo zasadniczo na panele binarne to chyba cały czas jest aktywny patent :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gavron04 Zobacz postaZ tego co można znaleźć to niektórzy prywatnie też takie robią na CNC ...
Zamieszczone przez Racjonalny Zobacz postaJaki jest terytorialny zakres ochrony tego rozwiązania?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez chebum Zobacz postaOdwrotnie. Taki potwór nie wymaga dużego wzmacniacza żeby zagrać.
Skomentuj
Skomentuj