Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Moze skrobnij cos o technice, jaka zastosowales do ulepienia tych gietych klonow Pylona.
- 1 lubię
-
Zamieszczone przez toopcool Zobacz posta
Jaki to fornir i jak go wykończyłeś ?
- 1 lubię
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez piglet11 Zobacz postaWygląda bardzo ładnieDAC w dual mono?
Obudowy modushop?
Ja do swojego czekam na transformator i zaczynam ogarniać obudowę w pracy na CNC
- 1 lubię
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez Granat Zobacz postaA cóż właściciel może powiedzieć. Najpierw będzie się zachwycał, potem będzie się zastanawiał co można jeszcze poprawić w brzmieniu, a na koniec będzie próbował wmówić, że popełniłeś błąd, bo powinno grać jeszcze lepiejLast edited by gavron04; 05.07.2023, 17:26.
- 1 lubię
Zostaw komentarz:
-
A cóż właściciel może powiedzieć. Najpierw będzie się zachwycał, potem będzie się zastanawiał co można jeszcze poprawić w brzmieniu, a na koniec będzie próbował wmówić, że popełniłeś błąd, bo powinno grać jeszcze lepiej
Zostaw komentarz:
-
Wygląda bardzo ładnieDAC w dual mono?
Obudowy modushop?
Ja do swojego czekam na transformator i zaczynam ogarniać obudowę w pracy na CNC
Zostaw komentarz:
-
Właściciela :) Jestem bardzo ciekaw jak to zagra z finalnym zestawem. Opinie na pewno wrzucę jak już właściciel posłucha :)
Zostaw komentarz:
-
Jeszcze grubiej będzie w kolejnym DAC, ale to potrzebuję trochę czasu
Zostaw komentarz:
-
Dawno nie widziałem tutaj DACa, także przedstawiam "AD1865N-K piggyback DAC XLR" :) Co go wyróżnia względem innych AD1865? XLR :) Dzięki zastosowaniu nakładki na USB Audio mamy sygnał odwrócony w fazie (I2S). Jeden DAC "generuje" "+", drugi "-". Dodatkowo piggyback - czyli 2x AD na kanapkę (wszystkie 4 układy - ta sama data produkcji, ten sam poziom wyjściowy) :) Osobne zasilania dla każdej linii. Moduł standby i oto, i on:
Trochę szczegółów tutaj - http://gavron04.diyaudio.pl/?ad1865n...gyback-dac-xlr
Pełna galeria - https://www.flickr.com/photos/125677...h/53022392689/
- 10 polubień
Zostaw komentarz:
-
No mnie zatkało, od 23:00 wczoraj nic nie mogę napisać i o czym innym myśleć jak o tych zestawach. No są piękne i tak jak lubię aktywne.
Jak mnie odetka, to kończę swoje wymysły. Na razie to dziś idę do szpitala na odetkanie żył, więc kilka tygodni mnie nie będzie, ale ja wam jeszcze pokażę.
Zostaw komentarz:
-
Na reszcie podłączyłem głośniki i wzmacniacze. Dobrze grają z rogu. Scena jest płytka, ale szeroka i stabilna przy przemieszczaniu się po pokoju. Sweet spot jest szerszy, niż spodziewałem patrząc na pomiary tuby.
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z MarekMitonskiLast edited by chebum; 03.07.2023, 21:55.
- 6 polubień
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez allure09 Zobacz postaNastępnie delikatnie przeszlifowałem podkład papierem 240, później 320 i na koniec 400 tak żeby powierzchnia płyty była gładka, bez chropowatych miejsc gdzie wstają "włoski" z MDF-u .
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: