Zapomnialem napisac... Michal wstawiaj miniaturki albo 500pxl i link do wiekszego rozmiaru, bo tak niepotrzebnie tworza sie ciagle to nowe strony gdzie nie mozna nic znalezc...
Jak oglądam te Wasze dzieła, kolumny, karty, nawet największe pie*doły to tak mi się chce coś budować, że wysiedzieć nie moge ale jest problem - szmal :/ :P w głowie roi się od pomysłów, ale jak kasa będzie to pomysłów nie będzie
Jak oglądam te Wasze dzieła, kolumny, karty, nawet największe pie*doły to tak mi się chce coś budować, że wysiedzieć nie moge ale jest problem - szmal :/ :P w głowie roi się od pomysłów, ale jak kasa będzie to pomysłów nie będzie
Nie wiem czy używasz takiego wiertła, jeśli nie to polecam, paczki składa się błyskawicznie i płyty się nie rozwarstwiają ,od razu nawierca pod łebek wkręta.
funiax1,
świetna sprawa
właśnie się męczę z dużym wiertłem, żeby zrobić podfrezowania pod łby śrub. Pod jedną nie zrobiłem i był problem z jej odkręceniem.
Tylko w tym dwuczęściowym możesz wymieniać ten środek (jest to normalne wiertło) czyli element, który najszybciej się zużywa. W jednoczęściowym musisz kupić całość. Ale masz rację, imbus czasem lubi się obrobić i wtedy też doopa.
Wióry wchodzą w szczelinę dookoła tego wiertła wymiennego i korpus pęka bo w tym miejscu jest dosyć cienki ze względu na to że musi mieć odpowiedni wymiar. To stałe jest na tyle długie ze można je wielokrotnie ostrzyć.
Skomentuj