Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

UWAGI MODERATORA
    Zapomnialem napisac... Michal wstawiaj miniaturki albo 500pxl i link do wiekszego rozmiaru, bo tak niepotrzebnie tworza sie ciagle to nowe strony gdzie nie mozna nic znalezc...

Skomentuj

no to polutujemy...

Skomentuj

dolphin123, moja już polutowana i gra :mrgreen: Coś czuję że sprzedam moją audigy2 :mrgreen:

Skomentuj

dolphin123, ile taki zestawik i u kogo? :)

Skomentuj

cudny90,
            http://www.audiostereo.pl/Karta_USB_...nie_59022.html

Skomentuj

swiateczne zakupy

jak to mialem na kartce to myslalem ze wyrobie sie przed swietami... :???:

Skomentuj

Jak oglądam te Wasze dzieła, kolumny, karty, nawet największe pie*doły to tak mi się chce coś budować, że wysiedzieć nie moge ale jest problem - szmal :/ :P w głowie roi się od pomysłów, ale jak kasa będzie to pomysłów nie będzie

Skomentuj

cudny90 to ja CI dam kase na dechy i mi zlozysz cos do moich glosniczkow :razz:

PCM2704 już gra jakiś czas.. :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
                    Jak oglądam te Wasze dzieła, kolumny, karty, nawet największe pie*doły to tak mi się chce coś budować, że wysiedzieć nie moge ale jest problem - szmal :/ :P w głowie roi się od pomysłów, ale jak kasa będzie to pomysłów nie będzie
                    cudny90

ja ma 2 pary kolumn do złożenia 160 kilo mdf

jak coś jak byś nie miał co robić

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                      myslalem ze wyrobie sie przed swietami... :???:
                      Nie wiem czy używasz takiego wiertła, jeśli nie to polecam, paczki składa się błyskawicznie i płyty się nie rozwarstwiają ,od razu nawierca pod łebek wkręta.

Skomentuj

funiax1, to wiertlo ma jakas specjalna nazwe? Pierwszy raz widze takie cus :lol:

Skomentuj

funiax1,
                          świetna sprawa
                          właśnie się męczę z dużym wiertłem, żeby zrobić podfrezowania pod łby śrub. Pod jedną nie zrobiłem i był problem z jej odkręceniem.
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Wiertło do konfirmatów, nie polecam tego dwuczęściowego z wymiennym wiertłem w środku, rozwalają się bardzo szybko.
                            http://www.belmeb.pl/idm,9,kat,59,18-2-wiertla.html

Skomentuj

Zamieszczone przez funiax1
                              rozwalają się bardzo szybko.
                              Tylko w tym dwuczęściowym możesz wymieniać ten środek (jest to normalne wiertło) czyli element, który najszybciej się zużywa. W jednoczęściowym musisz kupić całość. Ale masz rację, imbus czasem lubi się obrobić i wtedy też doopa.

Skomentuj

Wióry wchodzą w szczelinę dookoła tego wiertła wymiennego i korpus pęka bo w tym miejscu jest dosyć cienki ze względu na to że musi mieć odpowiedni wymiar. To stałe jest na tyle długie ze można je wielokrotnie ostrzyć.

Skomentuj

funiax1, wkrety uzywam tylko w subach CA
                                  no i takiego wiertla nie potrzebuje - wkretarka + sprzeglo i gotowe :twisted:

Skomentuj

Jeszcze cieplutki (data produkcji:14.12.09r) :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez Devils

Jeszcze cieplutki (data produkcji:14.12.09r) :mrgreen:
                                      ha ha, cienias :P
                                      jednak GDN

sledzilem twoj watek n/t wyboru glosnika...

Skomentuj

Zamieszczone przez nowy1
                                        Zamieszczone przez kombo
                                        Płyta ma chyba coś koło 6m^2? A gdzie kupić w stolicy czarne imbusy i nakrętki kłowe M4? Nie chce mi się jeździć na ślepo i szukać :razz:

Metalmax kupuje tam zawsze

Sklep
                                        pon-piąt 9 - 17 sob. 9 - 13
                                        ul.Surowieckiego 4
                                        02-785 Warszawa
                                        tel. +48 22 644 8094
                                        fax +48 22 644 8082
                                        http://www.metalmax.pl/index.php?op=kontakt

http://xdaportal.info/d/upload/d5e4eca1.jpg
                                        Dzięki. Dziś się tam obkupiłem. Jak wychodziłem to sprzedawca mnie zapytał: "to do głośników?" :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez kombo
                                          Zamieszczone przez nowy1
                                          Zamieszczone przez kombo
                                          Płyta ma chyba coś koło 6m^2? A gdzie kupić w stolicy czarne imbusy i nakrętki kłowe M4? Nie chce mi się jeździć na ślepo i szukać :razz:

Metalmax kupuje tam zawsze

Sklep
                                          pon-piąt 9 - 17 sob. 9 - 13
                                          ul.Surowieckiego 4
                                          02-785 Warszawa
                                          tel. +48 22 644 8094
                                          fax +48 22 644 8082
                                          http://www.metalmax.pl/index.php?op=kontakt

http://xdaportal.info/d/upload/d5e4eca1.jpg
                                          Dzięki. Dziś się tam obkupiłem. Jak wychodziłem to sprzedawca mnie zapytał: "to do głośników?" :mrgreen:

Najlepszy sklep jaki znam ,mieszka parę metrów dalej znają mnie już :)

Skomentuj

Czaruję...