takero,
"To połączenie jest niezaufane
Program Firefox został poproszony o nawiązanie bezpiecznego
połączenia z serwerem eres.elka.pw.edu.pl, ale nie można potwierdzić bezpieczeństwa tego połączenia.
Zwykle podczas nawiązywania bezpiecznych połączeń witryny
dostarczają zaufanych informacji o tożsamości, dowodząc w ten sposób, że użytkownik łączy się
z właściwym serwerem. W przypadku tej strony tożsamość nie może być jednak zweryfikowana.
Co teraz zrobić?
Jeśli zwykle połączenie z tą witryną przebiega
bez takich problemów, błąd ten może oznaczać, że ktoś próbuje się podszyć pod tę witrynę.
W tej sytuacji nie należy kontynuować."
lklukasz, to mój serwer wydziałowy, serwer politechniki warszawskiej, więc bez obaw ;]
[ Dodano: 2010-01-23, 11:12 ]
Kod przedmiotu: KUA
Nr wersji: 1
Nazwa: Konstrukcja urządzeń audio wysokiej jakości
JD: 2
ECTS: 3
JK: 0
Zaliczanie: B
Ocenianie: 5
Semestr wprowadzenia: 05Z
Osoba odpowiedzialna: prof. nzw. dr hab. Zbigniew Kulka
Opis: obieralny - studia I stopnia
Poprzedniki: Podstawy elektroakustyki
Konspekt
Streszczenie
Celem przedmiotu jest zapoznanie słuchaczy ze specyfiką konstrukcji urządzeń audio klasy hifi, zjawiskami zachodzącymi w elementach toru elektroakustycznego w dziedzinie czasu, korelacją tych zjawisk z subiektywnymi wrażeniami słuchowymi oraz praktycznymi rozwiązaniami konstrukcyjnymi. Wykład ma charakter praktyczny i jest połączony z oceną słuchową wpływu omawianych zjawisk i rozwiązań konstrukcyjnych na jakość dźwięku.
takero, o zakładzie, komorze i wszystkich obieralnych przedmiotach już wiem, nawet szukałem jakiś kół ale raczej nie ma niczego w tym temacie. U mnie co najwyżej można sobie piorunami postrzelać (elektryczny) :mrgreen:
Myślę że można by zająć się zorganizowaniem takiego koła nawet...
Tematyka jest interesująca i przyciągająca, a i możliwości które oferuje zakład są potężne, więc czemu nie ?
Jakby znaleźli się chętni to wszystko jest możliwe. Ja najpierw muszę zdać egzaminy i potem można pomyśleć
BTW "bieżące prace -> Sprzęt audio zaprojektowany i wykonany w ZEA oraz wdrożony w firmie Nykiel Audio", to koła nie ma a p. Nykiel korzysta sobie z komory- pewnie za darmo skoro jest pracownikiem :mrgreen: :twisted:
Myślę że można by zająć się zorganizowaniem takiego koła nawet...
Tematyka jest interesująca i przyciągająca, a i możliwości które oferuje zakład są potężne, więc czemu nie ?
u mnie sa kola naukowe z duzo nudniejszych przedmiotow wiec jak zalozycie takie kolo to gwarantuje ze przyciagniecie spora ilosc chetnych
sam nawet myslalem o czyms takim na mojej politechnice... ale to musialoby byc polaczenie kilku wydzialow :???:
Tak sobie pomyślałem że to jest na prawdę dobry pomysł- można dostać dofinansowania na projekty, chociaż raczej grupowe niż indywidualne, ale do różnych testów i prób dobre i to.
Chłopaki troche offtopowo ale nie chce zakładać tematu nowego a tu najwiecej ludzi pisze. Poszukuje kogoś z Torunia zeby gdzieś po coś mi podskoczył Chodzi mi o gałeczke http://amptone.pl/product/Galka_Marshall_Gold_0900-006 potrzebuje do beresforda swojego, chce wiedziec jaką ma srednice i czy jest tak ładna jak na foto... prosze kogoś kto z Torunia niech napisze do mnie PW pzdr
Skomentuj