Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

daniel69 bardzo fajny ten subek. Powiedz jeszcze jak gra?

Skomentuj

much better

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
        much better
        mogę zapytać co to za "ustrojstwo"? i do czego ma służyć?

Skomentuj

4 przelaczniki po 45 rezystorow + zwarcie/puste (zero lub nieskonczony opor)
          jest to jeden z modolow do zwrotnic strojonych. ma ulatwic i przyszpieszyc proces testowania/projektowania zwrotnic

Skomentuj

Taka uniwersalna zwrotnica z prawdziwego zdarzenia :)

Skomentuj

Zamieszczone przez premorepa
              Zamieszczone przez Przemek
              Skrzynki na surowo z fornirem na frontach.

Przemek, a nie bedzie widac od przodu patrzac bocznych krawedzi?? ja zawsze forniruje od bokow do przodu, wtedy sie zlewa....mam na mysli krawedzie laczenia forniru...

co prawda gdyby ci sie nnoga powinela to zawsze jeszcze mozesz teraz wymienic front....chociaz o ile przyklejony to i tak juz lipa
              Fornir modyfikowany jest tak cienki że widoczność krawędzi jest pomijalna - dodaj do tego szlif i parę warstw lakieru i będzie akurat.
              Front przyklejony - będzie się ostrożnie doszlifowywać krawędzie reszty na całej skrzynce - pośpiech niewskazany...
              Pora na wykonanie prowadnicy "cyrklowej" do wyrzynarki i trzeba jechać z dziurami :)

Skomentuj

Prace powoli idą do finału fornir to bambus jak na razie jedna wpadka podfrezowanie jednej wysokotonówi 05 mm za duże.

Skomentuj

toma085, co to będzie?
                  Podoba mi się takie ścięcie, właśnie takie sobie podłogówki planuje tylko zastanawiam się czy nie zrobić frontu czarnego

Skomentuj

scythe1123 Ushery..

Skomentuj

jakie?

Skomentuj

Dalsze postepy prac...

Skomentuj

pierwsze przymiarki - wszystko trafione:

Skomentuj

Przemek przepraszam, ale za sam pasiak mi się nie widzą... :razz:

Skomentuj

No to te w pocie czola plodzone w piwnicy frezy nie wyszly tak zle ... gites

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
                                Przemek przepraszam, ale za sam pasiak mi się nie widzą... :razz:
                                specjalnie wzornik fornirów zamawiałem - 38 arkuszy spiętych w albumik - to jasne zebrano - nowość podobno - druga połówka zamawiającego wskazała jako najlepsze...i miałem jakiś wybór? Dla siebie robiłbym standardowo buk. Ale na żywo - bo zdjęcia jak zawsze nie oddają - to wygląda fajnie - taki jasny fornir z mazami ciemniejszego...fikuśne

Skomentuj

to jasne zebrano - nowość podobno
                                  oj nie wiem czy nowość...

Skomentuj

Zamieszczone przez n_omyzs
                                    No to te w pocie czola plodzone w piwnicy frezy nie wyszly tak zle ... gites
                                    ano, jak na piwnicę dokładność zadziwia :cool:

Kto zgadnie na czym oparta koncepcja wizualna?

Skomentuj

specjalnie wzornik fornirów zamawiałem - 38 arkuszy spiętych w albumik - to jasne zebrano - nowość podobno -
                                      prawie dwa lata temu miałem go pierwszy raz na kolumnach i do dzisiaj na ten pasiak patrzeć muszę... :neutral: :razz:

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
                                        specjalnie wzornik fornirów zamawiałem - 38 arkuszy spiętych w albumik - to jasne zebrano - nowość podobno -
                                        prawie dwa lata temu miałem go pierwszy raz na kolumnach i do dzisiaj na ten pasiak patrzeć muszę... :neutral: :razz:
                                        To nie ten sam.
                                        Twój wygląda na 0112 a mój to 0021

Skomentuj

wg mnie nie ma żadnej różnicy, bynajmniej z Twoich zdjęć. A i każdy płat ma gęściej ub rzadziej brązowe pasiaki. Do tego musisz wziąć pod uwagę lakier jaki stosujesz bo to on daje końcowy efekt :wink:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X