moj blad ... nie wiem jak jej nie zobaczylem. faktycznie jest... k***a (przepaszam za to slowo ale to z ekstazy
) one strsznie mi sie podobaja piekny poprostu jest ten wzor... tylko ehh pytanie z czego zrobic i jak sie spisze taki glosniczek wlasnej roboty...?? Bo chetnie bym sobie takie wykonal... moze nawet calkiem samemu, kupic osobno kosze, magnesy itd ale to juz za duzo zabawy a wymiana w istniejacych moze za duzo zmienic... ehh hmm teraz starsznie jestem zly bo musze zrobic sobie glosniki z tymi membranami. najchetniej zrobilbym przerobke w peerless hdx152 exc tylko czy takie cos dorze zagra bo wyglad- cos pieknego. i najwiekszy problem to rozmiar... niemaja mniejszych ?? wlasnie do 15 cm glosnikow??
bo ta wielkosc co jest to chyba do typowych 18-tek ?? czyli jesli juz to do hds180 exc tylko pytanie czy w ten sposob nie popsuje glosnika - jak okarze sie to kiepski tuning. ja moglbym taki tuning moich 180 exc wykonac (probnie jednej sztuki i np wyslac komus na pomiary orginal i nowy zeby je ktos porownal... są chetni?? jak sie okarze gorszy to spowrotem wymienie na stara najwyzej
wiec meska decyzja kto umie, moze i jest chetny na wykonanie pomiarow takiego stuningowanego glosnika i porownanie go do orginala??

bo ta wielkosc co jest to chyba do typowych 18-tek ?? czyli jesli juz to do hds180 exc tylko pytanie czy w ten sposob nie popsuje glosnika - jak okarze sie to kiepski tuning. ja moglbym taki tuning moich 180 exc wykonac (probnie jednej sztuki i np wyslac komus na pomiary orginal i nowy zeby je ktos porownal... są chetni?? jak sie okarze gorszy to spowrotem wymienie na stara najwyzej
wiec meska decyzja kto umie, moze i jest chetny na wykonanie pomiarow takiego stuningowanego glosnika i porownanie go do orginala??
UWAGI MODERATORA
Nie obchodzi mnie czy to ekstaza czy orgazm, na forum nie przeklinamy i tyle! | ![]() |
Skomentuj