Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez BebokEhh, przydałby się normalny aparat cyfrowy, a nie super mega 3,2Mpixeli w komórce :/
Żeby nie było OT jest to przyrząd pomocny każdemu konstruktorowi tj. "wytrawiarka" a konkretnie sterownik do niej...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukaszPawel S., ile tapicer wziął za obszycie obu paneli?
ale wczesniej UKAszowi wciskal ze za slupki placil 150zl a w praktyce kasuja ok 30-40zl wiec sobie przeliczcie
Zamieszczone przez Ziomek86to DLS R6A podajże
Zamieszczone przez Ziomek86tylko czym one będą zasilane bo troszkę mocy potrzebują
nie wiem co to ale okazal sie za slaby :lol:
co do DLSow to powiem tak - spora ilosc subow nie zapewniala takiego basu jak te woofery :P
Skomentuj
-
audi a3 3d dzien 2
dzien pierwszy to polozenie instalacji, glosniki i przygotowania do zabudowy.
jutro koncze szlifowac pianke i gotowe
na zdjeciu widac 2 glosniki. MTX mial tam byc. ale ze ma 2 cewki po 4ohm to odpadal na starcie i wsadzilismy na odsluch JLa
JL jest duuuzo lepszy od tego MTXa i latwiej go napedzic.
robilismy tez porownanie tego JL audio 8W3v3 z mivociem XAW210hc
JL odrobine szybszy i bardziej punktowy. ale wg 3 osob nie wart dolozenia 300zl za taki detal :P
no ale za to gra w 9 litrach a nie w 18 jak mivoc :P
Skomentuj
-
no gra calkiem ladnie, faktycznie bas szybki i dosc duzo go wychodzi, co do wysokich to sa takie specyficzne. Ale jeszcze nie wygrzane, choc jestem zaskoczony efektem jaki wyszedl:)
napedzam narazie tda2030 ale trafo za male i zaczyna przysiadac przy wyzszej glosnosci podlaczylem tez pod yamahe rxv559 i tez zle nie jest. Nawet stwierdzil bym ze mozna na tych glosnikach zrobic naprawde budzetowe kino :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukaszjak masz możliwość to wrzuć jeszcze u-Dimension RM-208SL, ten sam litaż
to jest dopiero szatan
koles ma MDS08 jeszcze ten zolty i mowi ze "to nie gra" bo mu nie chce zrobic "buuu..." :lol:
tak wiec niedlugo wyladuje na allegro
Zamieszczone przez lklukaszmożesz wrzucić jeszcze kilka fotek z budowy
mam almerę, w której mam zamiar zrobić ten sam model zabudowy.
a tak wyglada gotowiec
DeKeR, a co ze scanem i seasem?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.zakladac nowy temat? gotowa konstrukcja czy cos w CA?
[ Dodano: 2010-03-28, 19:16 ]
strasznie głęboki bagażnik
zabudowa wygląda na wysoką
10" lepiej by się komponowało
a ile u was kosztuje taka wylewka?
chcę porównać z warszawskimi cenamiJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukaszwrzuć tutaj kilka fotek co robiłeś po kolei i jak to wyglądało
Zamieszczone przez scythe1123pewnie właściciel to przedstawiciel "łysej rasy"
Zamieszczone przez scythe1123nie rozumiem tych ludzi toż od czegoś takiego łep boli
Zamieszczone przez lklukaszstrasznie głęboki bagażnik
zabudowa wygląda na wysoką
10" lepiej by się komponowało
Skomentuj
Skomentuj