Pawel S. dobra więcej już nie żartuje bo na straty Was sprowadzę... :razz:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Pawel S.cewka 2,2mH do wyboru
pierwsza od gory to na rdzeniu - tansza i mniejszy opor
druga to powietrzna. drozsza i wiekszy opor ale bez rdzenia
Zamieszczone przez Pawel S.tunel wliczony - nie obcinaj go!
Pawel S. kolejne wielkie dzieki za pomoc wczesniej przy STX-ach i teraz, na forum Forda Focusa gdzie tez mam konto przy profilach jest kategoria POMÓGŁ na ktorej punkty przyznaja inni uzytkownicy ale tu pewnie braklo by skali :grin:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez takeroPawel S., w drugiej też przesuń i powiedz że to specjalnie
naprawde nie wiem co bylo tego przyczyna. mozliwe ze nie wysrodkowalem linijki czy cos takiego :???:
Zamieszczone przez lklukaszczęsto robisz maskownice do kolumn?
Zamieszczone przez Krystian Markowpewnie różnicy nie usłysze????
w projekcie jest chyba 16cm
Pawel S. kolejne wielkie dzieki za pomoc wczesniej przy STX-ach i teraz, na forum Forda Focusa gdzie tez mam konto przy profilach jest kategoria POMÓGŁ na ktorej punkty przyznaja inni uzytkownicy ale tu pewnie braklo by skali
Skomentuj
-
Ja znów nie próżnuje :) słuchawkami sie cały czas zajmuje :) Tym razem moje JVC HA-RX900 po kilku modach i zmianie kabelka na nowy :)
[ Dodano: 2010-02-12, 21:29 ]
P.S. Stosunek jakośc/cena rewelacja, dorównują o wiele droższym słuchawkom takim jak np HD595 :) Szczerze polecam ten model oraz model niższy(nie znaczy ze gorszy ale delikanie inny) 700et :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez BlitzerDlaczego 27tbfc bez offsetu?Zamieszczone przez BlitzerA maskownice w jakim celu?
Zamieszczone przez Tasiorraczej chodzi o to ze nie przesunieta wysokotonowka na bok.
nigdzie tam nie widzialem rysunkow/zdjec kolumny wiec nie wiedzialem ze mial cos przesuniete :???:
Zamieszczone przez lklukaszchodzi o to, że Pawel S., krzywo wyciął dziury pod głośniki niskośrednio tonowe
kilku kolegow bylo i nikt na to uwagi nie zwrocil :P
kolumny sa gotowe
teraz robie tylko pozadek w pokoju i zrobie mala sesje
Skomentuj
Skomentuj