Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
    Ja jako okienka używałem półprzeźroczystego plastiku od tic tac'ów miętowych (ciemno niebieskie pudełko)
    oj nie :/ predzej odwiedze sklad tworzyw sztucznych i zazycze sobie wyciecia malutkiego kawalka

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
    A styki na płytke pcb i płytkę do frontu przykręcić.
    przyciski mam z odzysku. i chyba rowniez z tej wiezy wezme styki z kawalkiem plytki...

Skomentuj

Nie na temat...
      Ozdobne Wkręty Torx
      Panowie. Wspomniane wkręty odbieram od producenta w piątek. Wieczorem (09-11) pojawi się odpowiedni wątek i zdjęcia bo mam świadomość, że w ciemno nikt nie kupi. Piszę już teraz bo będę na AS w sobotę i niedzielę więc mógłbym przekazać Wam osobiście.
      Ceny:
      M4x25 - 40zł (100szt)
      M5x30 - 50zł (100szt)
      Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Konrad, wziąłbym ta stówkę m4 i z 50szt m5

Skomentuj

jeszcze tylko wydruk na kartonie w celu weryfikacji i mozna zlecac palenie blachy

pozniej usmiechne sie do maxdila w sprawie napisow :p

Skomentuj

ze SkechUpa dajesz projekt bezpośrednio do wycinarki laserowej ?

Skomentuj

to solid works
              na laser daje DXFa

Skomentuj

To SolidWorks
                marcinsywala.pl
                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Kolumny już grają :biggrin:
                    Pozostało mi jeszcze poprawić czarnym matem tunel BR.
                    IMGP7326.jpgIMGP7322.jpg

Rozpocząłem budowę bufora. Mam zamiar użyć go do lampizacji PCM1789.
                    IMGP7328.jpg

Jaki kondensator (0,22uF) zastosować na wejściu i wyjściu (3,3uF) ?

Skomentuj

Co prawda pudełka skleiłem już jakiś czas temu, ale jeszcze ich nie wrzucałem. Tak oto są: małe tang-bandy na biurko. Głośniki to TB W4-657SH i grają w 4,5l BR. Konstrukcja to oczywiście budżetowy, mniej lub bardziej udany klon kolumienek żółwika :)
                      Załączone pliki

Skomentuj

szkoda ze nie zaokragliles przedniej scianki...
                        po raz kolejny woglada to ciekawie...
                        czyzbym mial obudowe do 3" hi-vi?

Skomentuj

baaaardzo fajnie wyglądają! nie słyszałem, ale mam nadzieję, że graja jak na obrazku, czyli miodzio!

Skomentuj

Zamieszczone przez La'Mefenzo Zobacz posta
                            Co prawda pudełka skleiłem już jakiś czas temu, ale jeszcze ich nie wrzucałem. Tak oto są: małe tang-bandy na biurko. Głośniki to TB W4-657SH i grają w 4,5l BR. Konstrukcja to oczywiście budżetowy, mniej lub bardziej udany klon kolumienek żółwika
                            Fajnie, że komuś się spodobało to co zrobiłem na tyle, żeby wykonywać klona :)

Do podstaw dodałbym małe (5mm) stożki w formie kolców- np. przyklejane. Wizualnie byłoby na pewno ciekawiej. Szkoda, że nie pokusiłeś się o terminale tak jak u mnie ale rozumiem, że to budżetowy projekt.

Gratuluję i pozdrawiam :)

Skomentuj

Stolik do salonu

Ja zająłem się ostatnio budową stolika do salonu dla koleżanki wyszło to mniej wiecej tak:

Skomentuj

Fajny stolik! :) Fajnie widzieć kogoś z okolicy na forum. Pozdrawiam kolegę, ja jestem z Zagórza koło Chrzanowa.

Skomentuj

szkoda ze farba...
                                  co bedzie pod szkielkiem?

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
                                    Fajny stolik! :) Fajnie widzieć kogoś z okolicy na forum. Pozdrawiam kolegę, ja jestem z Zagórza koło Chrzanowa.
                                    Dzięki, now iem wiem bo pisaliśmy już kiedyś chyba, pozdrawiam

---------- Post dodany o 14:06 ---------- Poprzedni post o 14:02 ----------

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                    szkoda ze farba...
                                    co bedzie pod szkielkiem?
                                    Co będzie pod szkiełkiem to nie mam pojęcia bo już został sprzedany dokładnie wczoraj , a co do farby to powiem , że całkiem nieźle się malowało i jest dosyć trwała szczególnie ze 4 warstwy więc zabezpieczony jest. Zapomniałem napisać , że polecam kołkownice wolfcrafta bo zakupiłem sobie by kołkować stolik i całkiem przyjemnie się pracuje

Skomentuj

dlubie monitorki w wolbym czasie

Skomentuj

pocwicz "plynne" wychodzenie frezem. tak zeby ten slad na koncu nie zostal

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI Zobacz posta

dlubie monitorki w wolbym czasie
                                          teraz to chyba masz duuuuzo wolnego:>:>. Co to za monitory?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X