Ten pierwszy od prawej jest ciekawy:)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zostało mi trochę wkrętów Monocora http://www.poweraudio.pl/monacor-mzf...ym-p-1333.html oraz taśmy MDM-5.
Jeśli chcesz to mogę Ci odstąpić.
We wtorek będę chwilę w Bydgoszczy.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaw tym roku mikolaj przybyl troche wczesniej
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postaNad polską zachodnią też przelatywał w swoich saniach
Aktywna końcówka gra :)
Zostało uruchomić aktywny clip i zab. które jak mu się chce to włącza przekaźnik a jak mu się nie chce to nie działa :)
Skomentuj
-
Yoshi, wysokotonówka to Seas DXT? Jak go oceniasz (jeśli już słuchałeś) i czy masz porównanie z Seasem 27-TDFC? Pytam, bo jestem na kupnie wysokiego do pewnego projektu i zastanawiam się jakoś pomiędzy Seasami 27-TBFC/G, 27-TDFC oraz DXT, a po głowie chodzi mi jeszcze Wavecor (jeden "z tych czterech" różniących się impedancja i obecnością ferrofluidu lub jego brakiem). Projekt jest raczej niskobudżetowy, więc celuję właśnie w tańsze Seasy i Wavecory.
Mogę prosić o opinię? Będę bardzo wdzięczny.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postadxt i... ?. Cholera wie czy się uda ale spróbować można, lepszych kandydatów za rozsądną cenę nie widzę. Nisko-średni ma ch-ke ładnie wyciągniętą a wysoki fajnie podbitą, akurat do gaszenia tego małym kondziem. Zgranie fazowe załatwi sie pochyleniem ścianki, hmm kto wie może to zadziała.
Niestety nie będę tego wstawiać w TL, dwa audiofilskie mity w jednym garnku mogą dać audiofilski bigos. Zresztą zależy mi na kompaktowym rozmiarze i w miarę dobrym basie.
To całe DXT wygląda ciekawie, może pasować do takich kolumn których ustawienie w pokoju nie jest priorytetem a raczej jest przypadkowe, podyktowane ilością miejsca.
Zamieszczone przez dabyl Zobacz postaMogę prosić o opinię? Będę bardzo wdzięczny.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postanie kupisz czarnych wkretow innych niz gips-karton
sruby to juz wiekszy wyborocynk + pisak i nie kłuło
w oczy podczas odsłuchu. Sukcesywnie poszukam czegoś odpowiedniejszego.
A to niebieskie to, to Matiz? :)
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postaNad polską zachodnią też przelatywał w swoich saniach
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postanie kupisz czarnych wkretow innych niz gips-karton
sruby to juz wiekszy wybor
Wyglądają naprawdę dobrze - stosujemy je w naszych kolumnach i się sprawdzają - najlepiej nawiercić MDF wiertłem 2,5-3mm pod mniejsze i 3-3,5mm pod większe i trzymają jak złoto :)
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaSound Wave, nie planujecie jakis midwooferow na polipropylenie?
Skomentuj
Skomentuj