Pawle przenieś jak co gdzie indziej ale PANOWIE MORELE W POLSCE!!! http://audiodrivers.eu/prest/pl/10_morel
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Krystian Markow Zobacz postaPawle przenieś jak co gdzie indziej ale PANOWIE MORELE W POLSCE!!! http://audiodrivers.eu/prest/pl/10_morel
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postatak, nadal ta gowniana astra brata. czekamy az sie rozsypieZamieszczone przez LightSound Zobacz postaOjciec też jeździ asterką Combi, też czeka na to samo :P
Ważyła 715kg czyli wyszło jakieś 580zł u nas.
Skomentuj
-
Panowie oraz nieliczne Panie - poszukiwany dobry głośnik niskotonowy 10 cali o efektywności napięciowej powyżej 91dB w cenie do 1200 zl za sztukę. Może być 4r. Może ktoś zna jakieś ciekawe propozycje?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaMoże ktoś zna jakieś ciekawe propozycje?
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaa jak obeszliscie wyrejestrowanie?ale Cii...
Last edited by lklukasz; 19.02.2013, 00:43.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaczyli jak nowy wlasciciel nie zarejestruje pojazdu to sie to obejsc? nie znam sie wiec pytamLast edited by lklukasz; 19.02.2013, 00:44.
Skomentuj
-
Nie na temat...W mojej okolicy działa swego czasu "organizacja", która "skupowała" takie samochody. Działali w ten sposób (chyba było to działanie na granicy prawa), że w umowie kupna/sprzedaży podmiotem kupującym była babka jednego z... hmmm... biznesmenów? - generalnie jakaś 90-kilku letnia babcinka. Samochody następnie nie były rejestrowane, a pozostały złom można było oddać... na złom :) Goście dorobili się trochę i w końcu założyli oficjalną działalność, polegającą na skupie i złomowaniu starych bryczek. A babcia... cóż, starowinki, z tego co wiem, nikt po sądach nie ciągał.
Jak to mówią - Polak potrafi :)
Skomentuj
-
Nie na temat...
No to u mnie działa to na podobnych zasadach - jest facio, pijaczek, którego los pokarał i przyjmuje za "lepszą flaszkę" samochody, ma ich na koncie ponad 100 z tego co mówił, ale takiemu wierzyć. Chociaż już trzecie auto idzie.
lklukasz: Owszem, można więcej wziąć, szroty w promieniu 10km mam dwa i tam nie dostane więcej jak 500zł, a zostać muszą koła, akumulator itd, a tutaj wyjąłem co mi pasowało. Inna sprawa, jest szrot ale 28km ode mnie - więc laweta, a to koszt 400zł, więc wychodzi praktycznie na jedno.
Dodatkowo została instalacja LPG z papierami, to się opchnie, i zostawiliśmy elementy stuczne - zderzak przód tył, lampy przód tył, atrapę - przyda się, bo u nas masa ludzi jeździ starymi asterkamiDodatkowo koła, akumulator, centralny zamek. Odbije sie
Ojojoj otwarli nowy sklep u nas, robiłem regały, to się załapałem na %, więc każdemu się zdarzy błąd :P
Last edited by LightSound; 19.02.2013, 00:53.
Skomentuj
Skomentuj