Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pawle przenieś jak co gdzie indziej ale PANOWIE MORELE W POLSCE!!! http://audiodrivers.eu/prest/pl/10_morel

Skomentuj

Zajebiscie

Skomentuj

na to czekałem !
        heh tylko muszę córce kupić wózek najpierw ;p

Skomentuj

Zamieszczone przez Krystian Markow Zobacz posta
          Pawle przenieś jak co gdzie indziej ale PANOWIE MORELE W POLSCE!!! http://audiodrivers.eu/prest/pl/10_morel
          Czyli moj telefon do nich okazął sie skutczny:)

Skomentuj

I ceny ludzkie :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
              tak, nadal ta gowniana astra brata. czekamy az sie rozsypie
              Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
              Ojciec też jeździ asterką Combi, też czeka na to samo :P
              I przed dwoma godzinami Astra zezłomowana. W dwa dni ją rozebrałem do zera - goła blacha, nie zostało nic a nic plastiku, Silnik został, ściągnąłem tylko głowice bo alu. Wyjąłem cały tłumik od początku do końca i zbiorniki gazu i paliwa(spuszczone i wrzucony do bagażnika)

Ważyła 715kg czyli wyszło jakieś 580zł u nas.

Skomentuj

Nie na temat...
                a jak obeszliscie wyrejestrowanie?

Skomentuj

Panowie oraz nieliczne Panie - poszukiwany dobry głośnik niskotonowy 10 cali o efektywności napięciowej powyżej 91dB w cenie do 1200 zl za sztukę. Może być 4r. Może ktoś zna jakieś ciekawe propozycje?
                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                    Może ktoś zna jakieś ciekawe propozycje?
                    Może zajrzysz do mnie :) ?

Skomentuj

Może dasz link? Na telefonie kiepsko szuka się czegokolwiek na forum. Ewentualnie podaj model głośnika.
                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Nie na temat...
                        a jak obeszliscie wyrejestrowanie?
                        Umowa na... znajomego z pod sklepu ale Cii...
                        Last edited by lklukasz; 19.02.2013, 00:43.

Skomentuj

Nie na temat...
                          czyli jak nowy wlasciciel nie zarejestruje pojazdu to sie to obejsc? nie znam sie wiec pytam

Skomentuj

Nie na temat...
                            czyli jak nowy wlasciciel nie zarejestruje pojazdu to sie to obejsc? nie znam sie wiec pytam
                            Zanosisz umowe kupna-sprzedaży do urzędu i Ci go przepisują na nowego właściciela, tak samo zgłaszasz do ubezpieczalni i wtedy to on marwi się o opłaty i jest jego własnością.
                            Last edited by lklukasz; 19.02.2013, 00:44.

Skomentuj

Nie na temat...
                              W mojej okolicy działa swego czasu "organizacja", która "skupowała" takie samochody. Działali w ten sposób (chyba było to działanie na granicy prawa), że w umowie kupna/sprzedaży podmiotem kupującym była babka jednego z... hmmm... biznesmenów? - generalnie jakaś 90-kilku letnia babcinka. Samochody następnie nie były rejestrowane, a pozostały złom można było oddać... na złom :) Goście dorobili się trochę i w końcu założyli oficjalną działalność, polegającą na skupie i złomowaniu starych bryczek. A babcia... cóż, starowinki, z tego co wiem, nikt po sądach nie ciągał.

Jak to mówią - Polak potrafi :)

Skomentuj

Nie na temat...
                                LS to słabo kombinujesz
                                Koledze za stare audi w stanie agonalnym dali na szrocie 1700zl

---------- Post dodany o 00:45 ---------- Poprzedni post o 00:41 ----------

UWAGI MODERATORA
                                ls stary, doświadczony user a ja musze twoje posty poprawiać :/
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...

No to u mnie działa to na podobnych zasadach - jest facio, pijaczek, którego los pokarał i przyjmuje za "lepszą flaszkę" samochody, ma ich na koncie ponad 100 z tego co mówił, ale takiemu wierzyć. Chociaż już trzecie auto idzie.

lklukasz: Owszem, można więcej wziąć, szroty w promieniu 10km mam dwa i tam nie dostane więcej jak 500zł, a zostać muszą koła, akumulator itd, a tutaj wyjąłem co mi pasowało. Inna sprawa, jest szrot ale 28km ode mnie - więc laweta, a to koszt 400zł, więc wychodzi praktycznie na jedno.

Dodatkowo została instalacja LPG z papierami, to się opchnie, i zostawiliśmy elementy stuczne - zderzak przód tył, lampy przód tył, atrapę - przyda się, bo u nas masa ludzi jeździ starymi asterkami Dodatkowo koła, akumulator, centralny zamek. Odbije sie

Ojojoj otwarli nowy sklep u nas, robiłem regały, to się załapałem na %, więc każdemu się zdarzy błąd :P

Last edited by LightSound; 19.02.2013, 00:53.

Skomentuj

Fota na szybkiego,następne to chyba już będą foty w dziale ukończone:
                                    Załączone pliki

Skomentuj

Świetna robota...gratuluje wprawnych rąk;-)

Skomentuj

Teraz tylko lakierowanie i później składanie tego do kupy,jak i testy z wytłumieniem. Bałem się że będzie za mały litraż,jednak to co ja teraz słyszę (bo akurat mam wkręcone głośniki do jednej,jeszcze nie wytłumionej obudowy) to jest po prostu coś pięknego :)

Skomentuj

Ładne monitory, usher tez gra zacnie więc i klient będzie zadowolony szkoda tylko że skaj na froncie

Skomentuj

Czaruję...
                                          X