Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kat, mam już złożonego naima, można zrobić jakieś małe porównanie

Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2

Skomentuj

nie ma problemu:) ustawimy sie jakoś na odsłuch. Też jestem niesamowicie ciekaw NAIMa

Skomentuj

A na czym sluchasz? Ja teraz mam tylko monitorki... takie sobie

Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2

Skomentuj

na arn188 ale zwrotnica jest robiona na pałe wiec twoje tonsile wydają sie dużo lepsze jednak. Mam jeszcze monitorki na sony + mission ale tez do odpracowania......poki co 2.2uf hehee

Skomentuj

Mam pytanie odnośnie symasyma. Jakie napięcie i moc ma transformator?

Skomentuj

2x26v moc jakies 250-300W, nie podana niestety na karteczce znamionowej, produkcja TenPao pochodzi prawdopodobnie z jakiegos duzego zestawu logitech lub czegos podobnego. Mimo ,że dalekowschodnia produkcja to jest to wersja audio i całkowicie bezszelestnie pracuje.

Skomentuj

Uruchomiłem, a właściwie AdamAudio drugi raz uruchomił Uniampa. Ja tylko poskładałem. Obudowa mam nadzieje w ciągu miesiąca się pojawi. Adam jeszcze raz dzięki za pomoc, nie odesłałeś mi wtyków do gniazd do źródła na Uniampie

Skomentuj

moje pudelko po butach bylo ladniejsze

Skomentuj

Nie na temat...
                    Nie bo moje

marcinsywala.pl
                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez hermes Zobacz posta
                      Nie na temat...
                      Nie bo moje

NIKEamp jak temperatury ?

Przypominają mi się czasy podstawówki i pierwsze kolumny z kartonu

Skomentuj

Jak dwa symki były na jednym radiatorze to parzyło nieźle (zasilam je +/- 49v w DC).
                        Teraz jak każdy ma swój jest git
                        marcinsywala.pl
                        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Szok, co tu się dzieje...
                          Obudowy nie są już dzisiaj takie drogie Panowie.. :)

Skomentuj

Tu nie chodzi o pieniądze, a o czas :)
                            marcinsywala.pl

Skomentuj

Symasym - JUST DO IT.

Nie ważne jak wygląda, ważne, że się nie grzeje

Skomentuj

ładna obudowa wynagrodzi czas włożony w jej projekt:) btw projekty dolphina są mega proste, bardzo cieszą oko a przy tym wyglądają profesjonalnie i nie są skomplikowane.

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
                                  Nie ważne jak wygląda, ważne, że się nie grzeje
                                  Nie wygląda źle przecież

W najbliższym czasie planuje TLke skończyć. Potem przyjdzie czas na symki :)
                                  marcinsywala.pl

Skomentuj

Jeżeli mowa o Symasymie, to zaczął się kolejny grudzień i przyszła mi znowu chęć na elektronikę. Rok temu też w grudniu zaczynałem z elektroniką. Może wreszcie też będę kończył Symasyma.

Skomentuj

Nie na temat...
                                      wygrywasz tylko znaczkiem :p

---------- Post dodany o 11:31 ---------- Poprzedni post o 11:29 ----------

Zamieszczone przez kat01 Zobacz posta
                                      btw projekty dolphina są mega proste, bardzo cieszą oko a przy tym wyglądają profesjonalnie i nie są skomplikowane.
                                      moje w stylu dolphina jest zamowiona. szacunkowy koszt ok 150zl!

Skomentuj

Panowie, gdzie znajdę plany tej konstrukcji?

Skomentuj

Nie na temat...
                                          A co AWXy Ci sie znudziły?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X