na arn188 ale zwrotnica jest robiona na pałe wiec twoje tonsile wydają sie dużo lepsze jednak. Mam jeszcze monitorki na sony + mission ale tez do odpracowania......poki co 2.2uf hehee
2x26v moc jakies 250-300W, nie podana niestety na karteczce znamionowej, produkcja TenPao pochodzi prawdopodobnie z jakiegos duzego zestawu logitech lub czegos podobnego. Mimo ,że dalekowschodnia produkcja to jest to wersja audio i całkowicie bezszelestnie pracuje.
Uruchomiłem, a właściwie AdamAudio drugi raz uruchomił Uniampa. Ja tylko poskładałem. Obudowa mam nadzieje w ciągu miesiąca się pojawi. Adam jeszcze raz dzięki za pomoc, nie odesłałeś mi wtyków do gniazd do źródła na Uniampie
ładna obudowa wynagrodzi czas włożony w jej projekt:) btw projekty dolphina są mega proste, bardzo cieszą oko a przy tym wyglądają profesjonalnie i nie są skomplikowane.
Jeżeli mowa o Symasymie, to zaczął się kolejny grudzień i przyszła mi znowu chęć na elektronikę. Rok temu też w grudniu zaczynałem z elektroniką. Może wreszcie też będę kończył Symasyma.
Skomentuj