Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
    też jadę
    namow radzia na odsluch! wtedy i ja sie przylacze

Skomentuj

przecież to ss-y
      jak mu powiem to nie zdążysz zejść na dół
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Bingant, mam pytanie. Nadal uzywasz zaglebiarki do ciecia formatek? Czy moze tniesz juz na pile stolowej, badz tniesz u kogos na zamowienie?

Skomentuj

W sumie... Częstochowa rzut beretem... bingant, przemyślałeś to? :P

Skomentuj

lklukasz - co za gloisniki masz na mysli? (powoli szukam czegos ekstra moze byc na pw

Skomentuj

Nie może być na PW
              Dopóki nie przetestuje i nie odezwie sie ludzkim głosem to nic nie powiem

Powiem tylko, ze do tanich nie należy ale nadal wychodzi taniej niż szpilka od SS-a- jedna sztuka
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
                Jak będzie piwo to się piszę
                na pielgrzymce? :) tylko pokuta synu
                Zamieszczone przez mIKI Zobacz posta
                Kiedy kończysz projekt?
                oj zajdzie mi jeszcze
                Zamieszczone przez smerfetek13 Zobacz posta
                Nikt nie zapytał o budki. Bo chyba nie bedą miały klasycznego wyglądu.
                raczej klasyczno-sonusowy + oryginalna maskownica, tak wymyślił klient, tylko tył na półokrągło

---------- Post dodany o 14:32 ---------- Poprzedni post o 14:32 ----------

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                Bingant, mam pytanie. Nadal uzywasz zaglebiarki do ciecia formatek? Czy moze tniesz juz na pile stolowej, badz tniesz u kogos na zamowienie?
                tylko formatówka
                Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                W sumie... Częstochowa rzut beretem... bingant, przemyślałeś to? :P
                pełny luz :)

Skomentuj

Mam koło 100km moge tez wpaść:)

Skomentuj

Zamieszczone przez bingant Zobacz posta
                    tylko formatówka
                    Zdradzisz cos wiecej na ten temat? Kupiles jakis sprzecior czy tniesz u kogos?

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI Zobacz posta
                      lklukasz - co za gloisniki masz na mysli? (powoli szukam czegos ekstra moze byc na pw
                      a TY za czym obecnie sie roglądasz, pozbyłeś się koncepcji TL na AWX bo za duża. Czyżby jakieś kosmiczne monitory?

Skomentuj

Panowie, nie chce zaśmiecać innych topików, przeszperałem troszkę informacji - czy ktoś miał do czynienia z Usherem 8948a w małych monitorkach (do 25L max) - zastanawiam się jaki litraż zaaplikować w/w przetwornikowi do skrzynki BR. Chciałbym uzyskać w miarę przyjemne zejscie oraz maximum dynamiki. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Skomentuj

Bebechy już pokazywałem na fotce kilka stron wcześniej, to czas na pokazanie bud:

W tym roku koniec roboty, reszta jakoś w styczniu pewnie, lakierowanie może nawet w lutym/marcu. Testy lakierowania i przybliżony kolor w avatarze :)

A tu mała przestroga byście używali narzędzi do tego do czego zostały przeznaczone bo będziecie podcierać tyłki łokciem:

... Click ...

;-)

Skomentuj

dupa do roboty, ale przod piekny!

Skomentuj

W podfrezowany front będzie wchodził jeszcze jeden, ze skaju?
                              Piękna sprawa.

Skomentuj

rewelka
                                jakbys mial mozliwosc to chetnie przyjalbym od ciebie jeden element na szablon) super proporcje

Skomentuj

zajebiaszcze

Skomentuj

Małe monitorki raptem 25 litrów
                                    Aeron to taka standardowa podlogowka
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Panowie, takie szybkie pytanie, kolumna 3way oddzielnie część nisko i oddzielnie sred-wys. Jak zrobić aby nie łączyc obu modułów z tylu kolumny kablami?
                                      Czy np po kolcach górnej części i podstawce pod te kolce w dolnej można puścić sygnał? Ewentualnie jakieś złącze ktoś kiedyś stosował?

Skomentuj

A z tyłu je widać, przeszkadzają? Innym rozwiązaniem jest na stałe między moduły wstawienie kabla, ale to się mija z celem przy ewentualnych przeprowadzkach zestawu... Także wg mnie bez sensu kombinacje...

Skomentuj

Nie nie przeszkadzają, pewnie zostanie przy dwóch terminach. pytam się tylko czy ktoś może już coś takiego robił i wpadł na jakiś pomysł, aby wyeliminować nadmiar kabla

Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2

Skomentuj

Czaruję...
                                          X