Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez maxdila Zobacz posta
    Terminale mi wyglądają na samoróbki (czyjeś) ale zostały niestety spartolone tymi śrubkami/wkrętami czarnymi.
    Jest masa innych możliwości przymocowania takiej blaszki, ten jest najgorszy :/
    terminale to blacha cieta laserem (?)

mam podobne tylko bez czarnych wkretow

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta

Skrzynki modułowe pod Morela ET338, magnezowego Seasa W12 oraz aluminiowego Seasa L22. Dolny i górny moduł pochylone. Zdjęcie na szybko telefonem na stolarni - nie widać ścięć na frontach wzdłuż pionowych krawędzi.
      I takie coś bym chętnie u siebie postawił...

Skomentuj

dolphin123

Widzę niezaspokojony apetyt na nowe konstrukcje. Dopiero złożyłeś i tak nowe 2.2, a już coś nowego mogłoby gościć w pokoju. Znam to uczucie.

Skomentuj

Pewnie dlatego, że 2.2 już nie ma :-)

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Takie skrzynki zawsze mi się podobały a z tymi przetwornikami na pewno będzie rewelacyjnie. Kilka nietypowych konstrukcji jeszcze mam na stanie do wykonania...

Skomentuj

To wszystko wyjaśnia:-). A co tak szybko zniknęły? Takie dobre były czy może coś nie przypasowało właścicielowi? Ciekawi mnie jak spisywały się na basie.

Skomentuj

Zniknęły, bo spodobały się innemu słuchaczowi i przede wszystkim nadarzyła się okazja kupna Scanów, które są już w trakcie realizacji...

Skomentuj

No to zdradź jeszcze coś odnośnie nowego projektu. Jakie to Scany?

Skomentuj

http://loudspeakershop.eu/glosnik-sc...000-p-307.html
                    http://loudspeakershop.eu/glosnik-sc...00-p-1707.html

Skomentuj

to już wiem co tam LuSzTi przemycał w bagażniku..

Skomentuj

Zbyt wylewny nie jesteś :-), czyżby jakaś tajemnica?

Skomentuj

A co tu pisać. Wysokie kupiłem na allegro taniej, illuminatory odkupiłem w dobrej cenie od Lusztiego. Do końca lutego powinienem umieścić projekt w gotowych konstrukcjach.

Skomentuj

Dolphin, a zwrotkę sam projektujesz?

Skomentuj

Nie miałem na myśli od kogo kupiłeś tylko jak je będziesz aplikował, w jakiej budzie itp.

Skomentuj

Wszystko będzie na cacy. Pomiary będę robił sam też, ale wycieczka do Łodzi też raczej będzie :)
                                Co do aplikacji, to wszystko w swoim czasie będzie pokazane... Nie jest to zamknięta sprawa, wyjdzie w praniu.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                  Wszystko będzie na cacy. Pomiary będę robił sam też, ale wycieczka do Łodzi też raczej będzie :)
                                  Co do aplikacji, to wszystko w swoim czasie będzie pokazane... Nie jest to zamknięta sprawa, wyjdzie w praniu.
                                  Mówisz, że wpadasz do mnie ze Scanami?:) Jak się pospieszysz to może będzie jeszcze u mnie zestaw na Seasach i Morelu z poprzedniej strony :)
                                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

:)Więc scany po "wycieczce" do Łodzi grają lepiej?Ech a ja głupi woziłem swoje eton-y po Gdańsku:)

Skomentuj

... bo Łódź przyjechała do Ciebie :)

Skomentuj

więc jednym słowem są pełnowartościowe ;]

Skomentuj

Witam
                                          możecie poradzić jak przylutować przewód do gniazda z Polinku.
                                          Za cholerę nie chce się trzymać tego cyna :(
                                          http://polink.com.pl/pliki/galeria/galeria_m_143.jpg

Skomentuj

Czaruję...
                                          X