Terminale mi wyglądają na samoróbki (czyjeś) ale zostały niestety spartolone tymi śrubkami/wkrętami czarnymi.
Jest masa innych możliwości przymocowania takiej blaszki, ten jest najgorszy :/
Skrzynki modułowe pod Morela ET338, magnezowego Seasa W12 oraz aluminiowego Seasa L22. Dolny i górny moduł pochylone. Zdjęcie na szybko telefonem na stolarni - nie widać ścięć na frontach wzdłuż pionowych krawędzi.
Takie skrzynki zawsze mi się podobały a z tymi przetwornikami na pewno będzie rewelacyjnie. Kilka nietypowych konstrukcji jeszcze mam na stanie do wykonania...
To wszystko wyjaśnia:-). A co tak szybko zniknęły? Takie dobre były czy może coś nie przypasowało właścicielowi? Ciekawi mnie jak spisywały się na basie.
A co tu pisać. Wysokie kupiłem na allegro taniej, illuminatory odkupiłem w dobrej cenie od Lusztiego. Do końca lutego powinienem umieścić projekt w gotowych konstrukcjach.
Wszystko będzie na cacy. Pomiary będę robił sam też, ale wycieczka do Łodzi też raczej będzie :)
Co do aplikacji, to wszystko w swoim czasie będzie pokazane... Nie jest to zamknięta sprawa, wyjdzie w praniu.
Wszystko będzie na cacy. Pomiary będę robił sam też, ale wycieczka do Łodzi też raczej będzie :)
Co do aplikacji, to wszystko w swoim czasie będzie pokazane... Nie jest to zamknięta sprawa, wyjdzie w praniu.
Mówisz, że wpadasz do mnie ze Scanami?:) Jak się pospieszysz to może będzie jeszcze u mnie zestaw na Seasach i Morelu z poprzedniej strony :)
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj