Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez mIKI Zobacz posta
    co to bedzie?

3-drożne monitory kina domowego ( 7.1 ) odpowiedzialne za efekty (tył i boki), wykonywane pod zamówienie. W rolach głównych Dayton: RS180, RS150, RS28A.

Skomentuj

jakbym widział 1/4 mojej szafy :thumbup:

Skomentuj

Zamieszczone przez Żółwik Zobacz posta
        3-drożne monitory
        Zamieszczone przez Żółwik Zobacz posta
        RS180, RS150, RS28A.
        Ja tam nie chce nikomu wchodzić w kompetencje ale dobór głośników nie jest najlepiej przemyślany.

Skomentuj

Ale pewnie liczy sie gotowy projekt i dlatego wybor padl na takie glosniki. Wg mnie projekt tez bez sensu, szczegolnie z tym sredniakiem.

Skomentuj

Zamieszczone przez pharoh Zobacz posta
            Ale pewnie liczy sie gotowy projekt i dlatego wybor padl na takie glosniki. Wg mnie projekt tez bez sensu, szczegolnie z tym sredniakiem.
            Dokładnie tak. Poza tym właściciel ma specyficzne upodobania co do glośników, z którymi trudno było walczyć...

Skomentuj

Potrzebuje skleić dwie maty bitumiczne ze sobą.
              Pokryte są one folią, którą ciężko zerwać.

Jakie macie sposoby na zerwanie tej folii i sklejenie tych mat?

Skomentuj

wieniu26 ciągni z forum co się da, kopiuj temat i dawaj na daudio.eu

Skomentuj

Teraz to już jakieś grabieżcze podejście na forum widać:)

Skomentuj

po co chcesz zrywac ta folie?
                    naklej mate na mate i gotowe
                    tylko odtlusc alu!

Skomentuj

Folie chcę zerwać bo obawiam się, że się później odklei.
                      Tam nie ma alu.
                      Jest to coś takiego:
                      http://www.paneleakustyczne.pl/panel...40-(STANDARD)-

Skomentuj

w domu nie masz sie co martwic o odklejanie

Skomentuj

obie skrzynki maja po 30 litrow
                          takie tylko zobrazowanie ile miejsca potrafi zaoszczedzic odpowiednia skrzynia

produkcja prawie masowa
                          jutro powinienem skonczyc oklejac

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                            obie skrzynki maja po 30 litrow
                            No tu bym się kłócił, pokaż wymiary, bo chyba pierwsza ma 30L netto a druga 30L brutto To jest Astra I?

Skomentuj

przeciez wiem co robilem - obie maja po 30 litrow :p
                              tak, nadal ta gowniana astra brata. czekamy az sie rozsypie

---------- Post dodany o 11:21 ---------- Poprzedni post o 11:06 ----------

o qr... faktycznie pierwsza jest o 3 litry wieksza. jak ja to zrobilem? :/

Skomentuj

o qr... faktycznie pierwsza jest o 3 litry wieksza. jak ja to zrobilem? :/
                                Nawet najlepszym się zdarza Pawle, to z przepracowania :)

Ojciec też jeździ asterką Combi, też czeka na to samo :P

Skomentuj

Kino, fronty na Seasie L26 w TL, Founteku FW168 i Usherze T9950, oraz central na 2x Fountek FW146 + Usherze T9950 oraz monitory na Founteku FW146 oraz Usherze T9950.

Fornir orzechowiec, terminale z nierdzewki, pochylenie 4 stopnie, ścięcia.

W pełni autorska konstrukcja, moje zwrotki, mój projekt oraz wykonanie. Zdjęcie na szybko u klienta.
                                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

takie kino to ja rozumiem!
                                    piekne!
                                    jak fronty graja?

Skomentuj

jak fronty graja?
                                      Zwykle nie wypowiadam się o dźwięku. Wystarczy Ci stwierdzenie, że grają po prostu dobrze?
                                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

to ze graja dobrze to sie symyslam po samych glosnikach
                                        ale masz racje, zadnego nie slyszalem (L26 chyba jedynie na AS w harpiach) wiec nawet nie mam wyobrazenia jak to moze grac

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                                          Kino, fronty na Seasie L26 w TL, Founteku FW168 i Usherze T9950, oraz central na 2x Fountek FW146 + Usherze T9950 oraz monitory na Founteku FW146 oraz Usherze T9950.
                                          Dlaczego we froncie zdecydowales sie na fw168? Wg mnie fw146 jest w kazdym aspekcie lepszy od fw168 w przypadku zastosowania go jako sredniotonowy.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X