Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez pharoh Zobacz postaDlaczego we froncie zdecydowales sie na fw168? Wg mnie fw146 jest w kazdym aspekcie lepszy od fw168 w przypadku zastosowania go jako sredniotonowy.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Nie ponieważ nie mam pokoju gdzie mogłyby rozwinąć skrzydła. Poza tym (pewnie źle to zabrzmi) w kolumnach dla siebie zastosowałbym dużo droższe głośniki, na średnicy pewnie nextelowego Seasa Excel, a na górze coś pokroju Morela ET338 lub z serii Supreme. W tym przypadku budżet zamawiającego na to nie pozwalał.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez jamess8 Zobacz postaPodobno
Zamieszczone przez jamess8 Zobacz postaI te czarne, jak i niebieskie jantzeny sa cieniutkie.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta? Słuchałeś czy tak sobie piszesz? :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez jamess8 Zobacz postaI te czarne, jak i niebieskie jantzeny sa cieniutkie.
Osobiście uważam,że sens dawania drogich kondensatorów jest wtedy,gdy jeden głośnik w obudowie kosztuje około 1.000zł,a nie poniżej 500... a w tym projekcie są nawet poniżej 200zł. Jaki jest więc sens użycia kondensatorów kosztujących tyle co głośnik?
Moje dzisiejsze wypociny:Załączone pliki
Skomentuj
-
Kto tu mówi o superiorach, silverach. Przecież jest mnóstwo innych kondensatorów np. białe mundorfy, przyzwoite czerwone Audyny i wcale nie aż tak drogie a dużo lepsze od czarnych Jantzenów. Już nie wspominając ile kosztuje wyprodukowanie takiego czarnego jantzena, a ile kosztuje u nas. Ja kończę temat:) Od lutego pracuje zawodowo jako specjalista ds. akustyki:)
Pewnie wiele się nauczę i być może zmienię punkt widzenia na niektóre rzeczy.Last edited by jamess8; 21.01.2013, 19:15.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta...dlaczego w kolorach Dody?Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaroz darmo dawali?
czy to na zamowienie dla kobiety? :/
http://www.audio.lutuje.se/?el84-single-ended,34
Skomentuj
-
Zamieszczone przez jamess8 Zobacz postaKto tu mówi o superiorach, silverach. Przecież jest mnóstwo innych kondensatorów np. białe mundorfy, przyzwoite czerwone Audyny i wcale nie aż tak drogie a dużo lepsze od czarnych Jantzenów.
Zamieszczone przez jamess8 Zobacz postaOd lutego pracuje zawodowo jako specjalista ds. akustykiLast edited by pharoh; 21.01.2013, 20:52.
Skomentuj
-
Skomentuj