Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ciekawe jak będą grać w porównaniu z HX18 ale pewnie zbuduję te MDS'y

Skomentuj

Bo wiem o czym ludzie mogą myśleć. Wystarczyło sprawdzić zwrotke do tego zestawu żeby domyśleć się że to od niego pisze jak byk 100uF na średnim żeby był dobrze odcięty od dołu, bo jest niski podział.

Skomentuj

Właśnie na ten kond patrzyłem, a po za tym wiem, że Paweł miał się nimi zając, a że się na tym nie znam to nie byłem pewien, ale dzięki za rozwianie moich wątpliwości :mrgreen:
        Pawel S.: Fajnie wyglądają te twoje zwrotki :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez malyzmc
          Fajnie wyglądają te twoje zwrotki
          tutaj na zdjeciu jedna z pierwszych (vify XT)
          mam nadzieje ze jutro zdaze zlozyc zwrotnice. laminat na jedna jest formatu A5 :mrgreen:

Skomentuj

no i niestety okazalo sie to czego balem, seas gra ciszej niz 13 40 2 i teraz albo tlumik na gdna co mi sie nie usmiecha albo sprzedam seasa.. szkoda mi go go bo przy arnie spodobal mi sie, gral ciekawie..

w sumie nie wiem co zrobic, moze ktos podpowie..?:)
            Załączone pliki

Skomentuj

dolphin123, tylko duza cewka zeby obnizyc efektywnosc GDNa - patrz temat o BS

Skomentuj

tu jest 0,82 cewka, wiec pytanie jak zmienic zwrotke aby sie to zgralo i czy warto sie w to bawic?

Skomentuj

tylko SW bo inaczej nic nie zrobisz

porownanie versji 1 i 2

i tak zeby pokazac ich wielkosc...

Skomentuj

WOW naprawdę tęgie :grin:

Skomentuj

oł.... ale potwory! :wink:

Skomentuj

no i nie tanie - 400zl para :???:

Skomentuj

:shock: :shock: :shock: ile??? :shock: :shock: :shock:

Skomentuj

Zamieszczone przez pizdzik
                            :shock: :shock: :shock: ile??? :shock: :shock: :shock:
                            Paweł na pewno się pomylił. Chciał zapewne napisać 13,69 ale mu się napisało 400 bo te cyfry na klawiaturze są tak blisko siebie :)

Skomentuj

Na pewno nie :evil: niestety

Skomentuj

10 kondensatorów, 4 duże cewki 2 małe cewki jakieś rezystory, laminat, przesyłka (jedna bo pewnie wszystko z polinka :twisted: ) i się zbiera...

Skomentuj

Monitorki do kompa :)

Skomentuj

Co to za wysoki będzie tam siedział? Czy to niskośrednie będą takie małe i tak się tylko wydaje?

Skomentuj

mysle zaczac monitrki na arn 116 ale zwrot nie ma :/

Skomentuj

panowie, najdrozsze to tam sa te duze kondy. np 100uF kosztuje 55zl/szt!!

Skomentuj

Postępy z pracy. Co do przetworników to ARN116-60-4+PJ 4,5l strojone na 65 Hz. Zwrotnica a raczej jej brak to 2u2 i tlumik -6db. Jeśli ma ktoś pliki SW dla tego ARN'a to chetnie przyjme :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X