Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Myslałem zeby połozyc go na tuby na ARZ ale tam to by trzeba baaardzo duzo :cry: ...-wiec bedzie okleina albo spray :razz:

Ale w niedługim czasie bede robił monitorki na arn150/arn116+pj wiec chyba to chyba nie bedeie az taki wydatek.. :smile: tylko ze jeszcze nigdy tego nie robilem a chciał bym zrobic monitorki w takim kształcie http://www.fotosik.pl/pok...9243be21e2.html wiec nie wiem czy mi sie uda :???:

[ Dodano: 2008-05-16, 12:40 ]
    melisław-sory nie zrozumiałem pytanka :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez pizdzik
      chciał bym zrobic monitorki w takim kształcie http://www.fotosik.pl/pok...9243be21e2.html wiec nie wiem czy mi sie uda :???:
      fotka się nie włącza

Skomentuj

W sumie mam trochę wolnego na stanie forniru więc jak coś to na priv :)

Skomentuj

Pomału kończę obudowę dla XXLSa jest wyszlifowana miałem kłaść wczoraj fornir ale przyszedł panel od irka i kusiło mnie żeby posłuchać, przez noc wygrzewałem głośniki i z każdą godzinką grały coraz lepiej....jak skończę na pewno wrzuce fotki i opis jak to gra

Skomentuj

Czy ten drugi otwór jest na membranę bierną? :)

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław
              Czy ten drugi otwór jest na membranę bierną? :)
              Tak, z XXLSa wszystkie soki tylko ona wyciska :wink:

Skomentuj

przed chwila wszystkie 4 "mietki" pojechaly do lakierowania

Skomentuj

Ciekawe jaki kolor wyjdzie po lakierowaniu :)

Wymyśliłeś coś z tym frezem czy nie bardzo ? :]

Gi

Skomentuj

Pawel S., a stxy ? :P

Skomentuj

Ja pomalowałem jeszcze frezy ciemniejszą bejcą i zostało mi z raz polakierować.
                      Dodałem jeszcze wytłumienie, wata sztuczna owinięta w gazę żeby mocno nie kurzyło.

Skomentuj

nonameplum, fajnie zrobiłeś te monitory, ale np. totalnie nie są w moim stylu ... nie podobają mi się ...

One by pasowały do góralskiej, przytulnej chałupki Taki klimat mają

Do jakiegoś nowoczesnego salonu by się zupełnie nie nadawały ...

No chyba, że aparat tak pogarsza kolor, ale meble wydają się być normalne

Ogólnie gratuluje zapału do pracy i życzę zadowolenia z nowych monitorów Brawo.

Skomentuj

Zamieszczone przez gi
                          Wymyśliłeś coś z tym frezem czy nie bardzo ? :]
                          niebardzo. ostatecznie zrobie je recznie - nozykiem

Zamieszczone przez takero
                          Pawel S., a stxy ?
                          nasamym koncu :P za tydzien biore sie za konczenie ARN + PJ
                          jak je skoncze to zabieram sie za szpachlowanie i malowanie STXow, cokolow itp

Skomentuj

noi poszlo w swiat..

Skomentuj

No no dolphin ładnie ładnie :mrgreen:

Skomentuj

Mozesz cos opisac dolphin123? Jak to zrobiles? Tez w takie cos celowac bede, piekna czern:)

Skomentuj

Musiał grubą warstwe kłaść :razz:

Skomentuj

Politurka czy zwykły czarny lakier? (wygląda bardziej na lakier :P )

Skomentuj

A ja właśnie skonczylem bude pod axx1212 :wink: potem zrobie foty :smile:

Skomentuj

dobrze zagruntowane i lakierowane sprayem, ale zanim tak wyszlo to troche puszek poszlo... lepiej znalezc kogos ze sprezarka i pistoletem, bo spray kladzie grubo i chlapie zamiast dawac pylek.. :wink:

Skomentuj

ale to sam grunt i lakier czarny? Czy na to jeszcze lakier bezbarwny poszedl?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X