Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    Zamieszczone przez esh0
    pojawiają się zjawiska niewyjaśnione, w których ewidentnie i bezsprzecznie łapska ciemne moce maczają
    piles? :???:

Skomentuj

Nie na temat...
      Pawel S., nie. Szukam pomocy u wróżek i jasnowidzów. Jutro walki z demonami zamkniętymi pod kopułami szklanych baniek, żarzących się światłem piekielnym ciąg dalszy. Uzbrojony w zestaw rezystorów troglodyty i czujny niczym oscyloskop z krainy wiecznego kilowolta.

:mrgreen:

Idę spać.

Skomentuj

Nie na temat...
        esh0, a może ty powinieneś pisać książki :wink:

Skomentuj

Nie na temat...
          Hehe. Czemu nie :) Jak mi nic innego w życiu nie wyjdzie, to wydam jakiś technothriller :mrgreen:

[ Dodano: 2008-06-22, 12:06 ]
          No i wygrałem z ciemnymi mocami :) Część pre uruchomiona i działa. Niestety wyjeżdżam odpocząć na mazury na tydzień, więc będzie przerwa w pracach.

A tu druga lampka w trakcie montażu w obudowę :)

Skomentuj

O jezu! Kiedy ja bede budował na zarówkach... esh0 jestes wielki!

Skomentuj

no i mam zagwozdke czy anodowac go na czarno czy zostawic srebnry ehhh te dylematy

Skomentuj

sja bym tylko wyszczotkowal
                no chyba ze wolisz wypolerowane

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                  sja bym tylko wyszczotkowal
                  no chyba ze wolisz wypolerowane
                  hmm ja bym tez nie anodowal ....
                  mi podobają sie lampy w błyszczącej obudowie (czyli wypolerowanej) wtedy cudnie to wygląda jak lampa się żarzy i ewentualne refleksy odbijają się w obudowie

choć szczotkowane tez super

Skomentuj

XYS boczki sam robiles czy od stolaza? to jeden kawalek drewna?

Skomentuj

przeciez to nic skomplikowanego - kawalek drewna + frezarka + papier scierny :P

Skomentuj

damiani, tak sam calosc robiona lacznie z cieciem frezarka
                        Pawel S., no i kilka godzin chodz najwiecej czasu zajely wpusty piora itp by srob nie bylo

[ Dodano: 2008-06-22, 23:50 ]
                        a i tak 1 kawalek drewna

Skomentuj

XYS, anoda ale niekoniecznie na czarno... a np naturalny kolor jest ok

Skomentuj

mIKI, wiem o tym ale w ramach experymentu dalem 2 plytki 10x20 cm z tego doskadnie stopu (ponoc nie przymuje czerni nalepiej ) do zaandowania jedna na naturalny kolor 2 czarna jak dostane sample to podejme decyzje

Skomentuj

Skomentuj

ooo widze, ze jakas ciekawa konstrukcja sie szykuje zdradzisz cos?

Skomentuj

No narazie niezabardzo:) ale wysoki to Stx PJ, reszte to takie sobie..., ale za to buda zapowiada sie bosko...

Skomentuj

ladne wzmocnienia

Skomentuj

Zamieszczone przez zguba
                                      ..., ale za to buda zapowiada sie bosko...
                                      Tu sie muszę zgodzić. Też chciałbym mieć tyle cierpliwości :)

Skomentuj

Wygląda naprawdę ciekawie :grin: Ciekaw jestem efektu końcowego, mam nadzieję że będzie tak samo dobry jak przedsmak :wink:

Skomentuj

No sub tego kształtu mi sie udał, wiec myślę ze tu będzie podobnie choć jest dużo wiecej roboty... :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X