dolphin123, czy to moze jest fornir z tej aukcji http://allegro.pl/item421118166_okle...no_0112ps.html ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Dlatego warto kupować szerszy fornir i kłaść go w całości a nie kawałku. Przynajmniej mi się tak wydaje.Teraz sobie tylko przytne po +5cm z każdej strony do ścianki, potem po sklejeniu wytne nadmian i doszlifuje :)
Właśnie - mam pytanie. Przedniej ścianki nie forniruje, w takim razie górną ściankę w jakim kierunku fornirować? Tak jak kolega u góry Zebrano czy o 90* zgodnie z bocznymi ściankami? Jak wam się widzi? :)
Skomentuj
-
male pomieszczenie otwarte tylko z jednej strony na przedpokoj drugi, poza tym remont w domu tak czy siak lazienka cala do wymiany ; )... do tego nie frezuje otworow pod glosniki tylko frezem z lozyskiem scinam nadmiar forniru. Polecam ta metode. Mimo ze teotetycznie frezarka szit i taniocha to idze bardzo rowno a zarazem szybko - tylko potem papierem troche przejechac i git ; )
Skomentuj
-
Z dniem dzisiejszym zakończyłem klejenie kocyka, jeszcze trzeba odkurzyć z resztek trocin no i blache perforowaną zamówić. Dzisiaj jak jedna z firm zajmujących sie perforacją wyceniła "Wykonanie formatki z marginesami 1.5 x 890 x 450 oczko R 5 T 8 390 zł/szt netto" to mi sie odechciało :oops: Może niebawem pojawi sie w DIY
Skomentuj
-
grea, to jest:
Eminence Gamma 15" 300W i Selenium D210Ti 80W??
Troszkę wysokie wyszły i ten Selenium nie pasuje klasowo do EminencaJeżeli to pełnopasmowe, to wolałbym tam włożyć Alpharda Magnuma MW15, zagrałby lepszym dołem oraz klasę wyżej. Wstaw do konstrukcji
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mIKIps. podziwiam ludzi ktorzy frezuja w domu - raz sam tak zrobilem i dlugo dlugo zalowalem
Zamieszczone przez n_omyzsnie frezuje otworow pod glosniki tylko frezem z lozyskiem scinam nadmiar forniru. Polecam ta metode. Mimo ze teotetycznie frezarka szit i taniocha to idze bardzo rowno a zarazem szybko - tylko potem papierem troche przejechac i git ; )
a frezarke mam identyczna :P
Zamieszczone przez greablache perforowaną zamówić
Camel-, zawsze butapren zostaje :P
Skomentuj
Skomentuj