Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Ja wczoraj kombinowałem małą budę do GDN-22-300.
Kiedyś przy porównywaniu z GDN-22-140 pisałem że ta 300-tka nie gra w małych budach, teraz chciałem jeszcze raz posłuchać bo głośnik jest wygrzany.
No i jest tak jak było, dopiero w linii ten głośnik jakoś gra basem (tzn. grać gra, ale w porównaniu closed i BR z linią, to linia na nim gra 2 a nawet 3x lepiej).
Wsadzać ten głośnik w closed czy BR to zwykłe marnotrawstwo.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaTo nie subik
To 3-CIA droga na usher 8955a do monitorów na ss15 rewelator i morel supremo
Do tych ktore robiłem ze 2 miesiące temu
Okazało sie, ze 15-ka to za mało
To rozwijamy projekt o 3-cia drogę
Skomentuj
-
Ja po dwoch miechach zakonczylem swoj drugi projekt. Zostalo dociecie filtra dla rybek do ujscia tunelu.
Kolumna to Linia transmisyjna Hermesa@ delikatnie zmienione wymiary i szerokosc zmniejszona kosztem glebokosci z zachowaniem wmaganych i niezmienialnym wymiarow. Wygluszenie identyczne jak w projekcie worcowym.
A no i pozostaly podstawy od BraWo przyjda w tygodniu. Cos ala bigant. Sorrki za ten pajakowaty wzmak. Na niego obudowa tez juz jest.
Skomentuj
-
Zdecydowanie lepiej gra w zamkniętej 40L
W br był rozlazly, grał za nisko, męczył sie i był meczacy
Starał sie nisko zejść ale mu nie wychodziło
Po zmiejszeniu skrzyni i jej zamknięciu stał sie punktualny, szybki i taki kopliwy
O taki dźwięk nam chodziło :)
Br to zzuuoooooo....
Dobra a taraz do rzeczy :)
Kto ma pożyczyć na 1-2 tygodnie VISATONA tiw 200 ?Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaW br był rozlazly, grał za nisko, męczył sie i był meczacy
Starał sie nisko zejść ale mu nie wychodziło
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaPo zmiejszeniu skrzyni i jej zamknięciu stał sie punktualny, szybki i taki kopliwy
O taki dźwięk nam chodziło
Skomentuj
-
To musi być kwestia pomieszczenia. Robiłem zwrotki do dwóch kolumn z Usherem 8955a, raz strojony na 30Hz, raz na 26Hz i za każdym razem bardzo mi się podobał. Miękko, bez przeciągania. Bardzo mi się podobał ten głośnik :)Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaKto ma pożyczyć na 1-2 tygodnie VISATONA tiw 200 ?
trzeba było pisać wcześniej.
W tym tygodniu będę miał skrzynki i nie bardzo mam ochotę się rozstawać z tiwusiami
No chyba że mi jakoś wynagrodzisz rozłąkę :cool:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Eclipse Zobacz postaSorrki za ten pajakowaty wzmakma swój urok, myślałem że tak ma być:)
Skomentuj
Skomentuj