Marian, przypomnij co tam na bas dajesz, Usher jakis?
Ta obudowa ala PMC którą pokazywałem wcześniej z 8935a to już przeszłość, bo sprzedałem Ushera i zainwestowałem w Founteki.
---------- Post dodany o 20:04 ---------- Poprzedni post o 20:01 ----------
Żeby dokończyć kolumny na Usherach musiał bym dokupić 9930-20 i zwrotnice, bo tego mi brakowało, a to wydatek około 500zł.
Sprzedałem Ushery, dołożyłem 200zł i za tą cenę mam Founteki wraz ze zwrotnicami.
Żeby dokończyć kolumny na Usherach musiał bym dokupić 9930-20 i zwrotnice, bo tego mi brakowało, a to wydatek około 500zł.
Sprzedałem Ushery, dołożyłem 200zł i za tą cenę mam Founteki wraz ze zwrotnicami.
Jesli to Fountek FW168, to w tej tl prawdopodobnie bedziesz mial spore podbicie basu w pasmie 90-130hz, ale warto sprobowac. Najlepiej jakbys mogl jeszcze to pomierzyc.
Racja, sorki. Zerknelem na 146 i dla tego moze byc ten sam problem. Do tego duza dziura w pasmie od antyrezonansu. Te obudowy maja rowne pasmo tylko w prospektach PMC :P
Dzięki:)-to dopiero taka przymiarka ale już gra i to zacnie !
I tylko 2 szt(jedna dla kolegi),jest jeszcze do dopieszczenia p5000...za dużo jak na jeden raz.
Ta fota z VU to tylko model frontu z hdf-u i wizualizacja przed frezowaniem gotowych.
Marian-kolumny mam do accu takie-zalecany bi-ampinng :) Innfinity Renaissance 90-szukałem ich w całej Europie :)
Miałem pokazać jak skończę,ale co mi tam
Kloniki Accuphase p7100
Zegarki piękne! Trafiłeś w mój gust idealnie, majstersztyk Wskaźniki z czegoś wytargałeś czy kupiłeś nowe(jak tak to pisz co skąd itd). Kolumny też klasa:)
Skomentuj