Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ma ktos u siebie tulejki dystansowe z polinka?
    zapomnialem zamowic a pilnie potrzebuje :/

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
      Marian, przypomnij co tam na bas dajesz, Usher jakis?
      Ta obudowa ala PMC którą pokazywałem wcześniej z 8935a to już przeszłość, bo sprzedałem Ushera i zainwestowałem w Founteki.

---------- Post dodany o 20:04 ---------- Poprzedni post o 20:01 ----------

Żeby dokończyć kolumny na Usherach musiał bym dokupić 9930-20 i zwrotnice, bo tego mi brakowało, a to wydatek około 500zł.
      Sprzedałem Ushery, dołożyłem 200zł i za tą cenę mam Founteki wraz ze zwrotnicami.

Skomentuj

Marian różnica w dźwięku bedzie taka jak po wymianie konda na lepszy :)

---------- Post dodany o 21:30 ---------- Poprzedni post o 21:26 ----------

Paweł ja mam
        Jakiej wysokości potrzebujesz?
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
          Żeby dokończyć kolumny na Usherach musiał bym dokupić 9930-20 i zwrotnice, bo tego mi brakowało, a to wydatek około 500zł.
          Sprzedałem Ushery, dołożyłem 200zł i za tą cenę mam Founteki wraz ze zwrotnicami.
          Jesli to Fountek FW168, to w tej tl prawdopodobnie bedziesz mial spore podbicie basu w pasmie 90-130hz, ale warto sprobowac. Najlepiej jakbys mogl jeszcze to pomierzyc.
          Last edited by dolphin123; 20.10.2013, 22:01.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
            Jesli to Fountek FW168
            No przecież dałem linka, to nie 168 tylko 146 :)

Skomentuj

Racja, sorki. Zerknelem na 146 i dla tego moze byc ten sam problem. Do tego duza dziura w pasmie od antyrezonansu. Te obudowy maja rowne pasmo tylko w prospektach PMC :P

http://www.avdesigns.com.my/uploadfi...20Twenty21.pdf dramat bym powiedzial.
              Last edited by Pogromca mitow; 20.10.2013, 22:36.

Skomentuj

A ja jak znajde czas w tygodniu to wyszlifuje do konca i dam ostatnia warstwe lakieru

Skomentuj

ruffpl
                  co to za głośniki?

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                    Paweł ja mam
                    Jakiej wysokości potrzebujesz?
                    juz nie wazne. okazalo sie ze walnalem sie nie tylko na dystansach i musze zamowic z polinka :(

---------- Post dodany 21.10.2013 o 00:14 ---------- Poprzedni post 20.10.2013 o 23:28 ----------

600zl przelezalo sobie prawie 2 miesiace w kartonie

Skomentuj

Paweł do czego to?
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Spory bajzel. Przydało by się* diyaudio.pl/obrazki.html *trochę ogarnąć miejsce pracy)

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                          Paweł do czego to?
                          fx-300

Zamieszczone przez hi_aro Zobacz posta
                          Spory bajzel.
                          tak to jest po pracy :p

Skomentuj

Miałem pokazać jak skończę,ale co mi tam :)
                            Kloniki Accuphase p7100

Skomentuj

Super to wygląda! A szczególnie wskaźniki za dymioną szybką. :thumbsup:
                              DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Aż 3? Czy ten ze wskaźnikami jest przerobiony z zamówionej obudowy? :)

Skomentuj

Ale kolumny to do wymiany są :p

Skomentuj

Dzięki:)-to dopiero taka przymiarka ale już gra i to zacnie !
                                    I tylko 2 szt(jedna dla kolegi),jest jeszcze do dopieszczenia p5000...za dużo jak na jeden raz.
                                    Ta fota z VU to tylko model frontu z hdf-u i wizualizacja przed frezowaniem gotowych.
                                    Marian-kolumny mam do accu takie-zalecany bi-ampinng :) Innfinity Renaissance 90-szukałem ich w całej Europie :)

Skomentuj

Zamieszczone przez freedi Zobacz posta
                                      Marian-kolumny mam do accu takie-zalecany bi-ampinng Innfinity Renaissance 90-szukałem ich w całej Europie
                                      :thumbup:

Skomentuj

Zamieszczone przez freedi Zobacz posta
                                        Miałem pokazać jak skończę,ale co mi tam
                                        Kloniki Accuphase p7100
                                        Zegarki piękne! Trafiłeś w mój gust idealnie, majstersztyk Wskaźniki z czegoś wytargałeś czy kupiłeś nowe(jak tak to pisz co skąd itd). Kolumny też klasa:)

Skomentuj

Wskaźniczki są tutaj:
                                          http://www.ebay.com/itm/VU-meter-lev...item43bf9b12e0

Skomentuj

Czaruję...
                                          X