Przy klejeniu na żelazko i łączeniu forniru mogą wyjść szczeliny fornir się kurczy.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Fornir był fornirem modyfikowanym, może przy lepszym jakościowo fornirze nie "rozerwało" by go. Po prostu przy podgrzewaniu wysechł i powstały naprężenia.
Może klejenie na budapren nie jest profesjonalne ale za to wygodne i w takim przypadku by nie było problemu jak wyżej.
raven1985 kondensator w osi cewki? :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz postaraven1985 kondensator w osi cewki?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz postaraven1985 kondensator w osi cewki?
kondensator jest z alu a alu jest nie magnetyczne i z cewką się nie pogryzie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaCo to za gniazdo i wtyk przy skrzynce?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaCo to za gniazdo i wtyk przy skrzynce?1 nazwa poprawna ale w aukcjach piszą różnie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaSpeakon Każdy jest 4 stykowy, więc można nawet bi-wiring zrobić
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaGdzie w Warszawa zamawiałeś te blachy i ewentualnie jaki koszt?[COLOR="#696969"]
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaNie każdy, zależy jaki się kupi.
Pasuje?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaPasuje?
Ogólnie to są 2 i 4 pinowe, każdy współgra z gniazdem 4 pinowym, więc kupując gniazdo 4 pinowe nie musimy się martwić że wtyk 2 pinowy nie wejdzie, nie będzie stykał (no chyba że kupimy jakiś no name zamiast Neutrika).
W zależności jak się przylutuje kable tak zadziała.
---------- Post dodany o 11:59 ---------- Poprzedni post o 11:56 ----------
Ogólnie nie polecam tych wtyków co ma csbiczek na zdjęciu, zdecydowanie lepsze są te: http://muzycznytrio.pl/product_info.php?products_id=28
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaOgólnie nie polecam tych wtyków co ma csbiczek na zdjęciułatwo się wyrabiają, miękki plastik i ogólnie tandeta no ale nie miałem pod ręką innego terminala więc wrzuciłem na razie to:P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez borys Zobacz postaczy jak mam jakies wkrety, ktore uzywalem podczas montazu to wykrecic je i zaszpachlowac czy zostawic?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez borys Zobacz postaIdzie jak krew z nosa (motyla noga bedzie duzo krotsza, narazie wystaje). Takie pytanko mam, czy jak mam jakies wkrety, ktore uzywalem podczas montazu to wykrecic je i zaszpachlowac czy zostawic?
Skomentuj
Skomentuj