Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Widzę niezawodny materiał na prototypy - stare meble :)

Skomentuj

A ja dziś wymieniłem wyjścia w kenwoodzie :)

Last edited by lonevolf; 01.02.2014, 21:29.

Skomentuj

Odpalił, jak to się mówi z "pierwszego" teraz trzeba to w jakieś pudełko wsadzić :-)

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
          teraz trzeba to w jakieś pudełko wsadzić :-)
          nic nie trzeba - u mnie od lat jest w pajaku

Skomentuj

Nie na temat...
            Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
            nic nie trzeba - u mnie od lat jest w pajaku
            Tak jest! Obudowy są jakieś takie mało DIY'erskie :lol:

Skomentuj

Trochę brumi, więc pomyślałem tylko i wyłącznie o ekranie

Skomentuj

Będzie będzie się działo.....

Skomentuj

Skąd wy bierzecie takie fajne grube blachy na fronty wzmacniaczy ?:)

Skomentuj

zamawiamy?
                    pogadaj z kolega brawo

Skomentuj

Ja biorę stąd :P http://tabal.pl/

Skomentuj

http://www.globmetal.pl/ tu kolega robi mi cyrkle i inne blachy
                        http://www.tepro.com.pl/ tutaj pracuje i na poczatku tu zamawialem, ale terminami mnie wkurzali

ciagle bawie sie tonsilami...
                        z GDNem juz sie przeprosilem i stwierdzam ze po zastosowaniu odpowiedniej filtracji gra to basem, a przy nim moja vifa to "popierdułka"
                        podobnie z GDMem - czasami tak potrafi zagrac detalicznie ze moje vify wymiekaja
                        ale GDWK to tragedia! :???: nie gra to najwyzszym pasmem, brzmi fatalnie i jedynie do cykania sie nadaje :/
                        tanszy GDWK PC gra o niebo lepiej!

Skomentuj

po tej wypowiedzi Pawle chodzi mi po głowie zmiana, ogranicza minie miejsce :/ ten wavecore chyba nie wejdzie :/
                          DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Nie na temat...
                            Nepez by się ucieszył hihihi

Skomentuj

szkoda ze dopiero co sprzedalem GDWK PC
                              ale skoro chcesz sie ich pozbyc to sie tym nie martw

za to mam coraz wieksza ochote na wersje z wavecorem
                              aha - zeby ten GDWK jakos zagral idzie zawsze bez tlumika :p

Skomentuj

no w sumie tak! myślę że jeśli brat weźmie będzie to spełniało jego oczekiwania

DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Już coraz bliżej końca, jeszcze nowe pokrętło i jakaś szybka :p to na górze to symek flodinsa. Mam jeszcze kilka problemów z pre, ale mam nadzieję, że uda mi się z nimi uporać.
                                  W rzeczywistości te wkręty na froncie nie wyglądają tak krzywo jak na fotce.

Skomentuj

Zamieszczone przez dragon Zobacz posta
                                    fajne grube blachy
                                    To tylko 8 mm grubości

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                      ciagle bawie sie tonsilami...
                                      z GDNem juz sie przeprosilem i stwierdzam ze po zastosowaniu odpowiedniej filtracji gra to basem, a przy nim moja vifa to "popierdułka"
                                      podobnie z GDMem - czasami tak potrafi zagrac detalicznie ze moje vify wymiekaja
                                      To przyzwoite glosniki, ale po zlych opiniach na temat altusow i tonsila, nikt nie ma ochoty na proby wycisniecia z nich tego, co naprawde posiadaja :)

Skomentuj

Przeciez juz z pol roku pisze ze mam ochote zrobic to po wspolczesnemu
                                        Ale ja mam gdn 30/100/7-8-11, gdm 18/80 i wavecor na gore

Skomentuj

I to sie ceni Pawle! Tez mam pewne plany, co do Altusa w nieco innej odslonie, ale o tym narazie nie bede pisal :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X