Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Widzieli kiedy coś takiego???????????????????????? :-)

Skomentuj

No conajmniej dziwna sprawa...

Skomentuj

MB ?

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
          MB ?
          ale z b-r??

Skomentuj

Może br to atrapa

Skomentuj

umberto, skąd ja znam te głośniki? Jednak nie będą grać w koparce? :P

Skomentuj

Ten br to nie atrapa. To była faza przejściowa z monacora 10" na buszmena 12" :-)

Skomentuj

ładny cudak pierwszy raz widze
                  trochę porażka pchać dwa różne głośniki w jedną budę :)

Skomentuj

Zamieszczone przez esh0
                    umberto, skąd ja znam te głośniki? Jednak nie będą grać w koparce? :P
                    No jakoś tak wyszło że z koparki wywędrowały najpierw do prywatnego studia a po drodze zachaczyły o mojego synka który mimo młodego wieku wyostrza sobie słuch,na jego gust,cytuję:tata te bym chciał bo tak szybko grają i nie robią błuuu...
                    I się nie dziwię,ma dotąd mocno przecholowane arn-y,tu dynamika jest kilka klas wyżej.
                    Tylko ciekaw jestem co ja powiem koledze,bo dziecku odmówić raczej nie potrafię...

Skomentuj

umberto, kurcze ladnie ...tylko za cholere czemu taki odstep dales pomiedzy glosnikami? az serce boli

Skomentuj

Monobloki pana Krzysztofa :) A właściwie to nie monobloki, ale w dwóch obudowach: jedna na zasilacz, druga na wzmacniacz.

Skomentuj

umberto, a co to wogole za glosniki?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                            umberto, a co to wogole za glosniki?
                            Peerless i Audax TW014

Skomentuj

domyslalem sie ze peerless ale wysokotonowki nieznam

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
                                tylko za cholere czemu taki odstep dales pomiedzy glosnikami? az serce boli
                                Tu nie miałem nic do gadania,tak sobie ktoś zażyczył i tak musiało zostać :neutral:

Skomentuj

No to będzie sub :P

Skomentuj

i jak wrazenia?

Skomentuj

bez skrzyni... no chyba że już masz

Skomentuj

no to i ja sie pochwale :) stoi sobie przy grzejniku i schnie...

dwa dni roboty, okolo 10h, jutro mam nadzieje wyszlifowac wszystko i poszpachlowac

plyty ze starych szafek, troche nierowne ale subik wyszedl idealny :)

pierwszy i ostatni raz cialem cos w pokoju, troche zimno bylo na dworzu...

troche wiecej fotek http://damiani.fotosik.pl/albumy/354887.html

Skomentuj

damiani, dobrze ze wzmacniacz lezy u mnie bo bys niewykonczyl skrzyni :P

no i dobrze widziec ze niejestem sam w zasmiecaniu mieszkania :mrgreen:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X