Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Może jakieś foto suba? :mrgreen:

Skomentuj

http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=10264

Skomentuj

No to teraz pozostaje tylko czekać na efekt końcowy :wink:

Skomentuj

Dzis byłem na zakupach: :wink:

Bede robił kumplowi piecyk w-g projektu Pana Janka... :smile: Mostkował ktos ta koncówke??[z odwruceniem fazy]

[ Dodano: 2008-06-25, 20:27 ]
          aaaaaa i przy okazji odebrałem PCB do uniampa :cool:

Skomentuj

Zamieszczone przez pizdzik
            Mostkował ktos ta koncówke??[z odwruceniem fazy]
            Inaczej nie da się zmostkować niż odwrócić faze Ja mostkowałem ją i Holtona 600? 6 par końcowych, dwa takie układy :) oczywiście Janki ze sobą a Holtony ze sobą w czym problem? :twisted:

Skomentuj

No jak mozesz to zarzuc mi na pw najprostszy schemat... myslałem nad tym z altrona, bo nie chce mi sie pcb trawic :razz:

[ Dodano: 2008-06-25, 22:18 ]
              znaczy tylko pcb bym kupił bo mozna :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez wasik1989
                w czym problem? :twisted:
                zwykle w zabezpieczeniach :)

Skomentuj

Skomentuj

pizdzik, taki układ można wykonać już na jednym tranzystorze. Ktoś opisywał na forum, albo Quester, albo Yoshi_80 tak mi się widzi. Ja zastosowałem opamp
                    AD797 i do tego chyba ze 2 elementy dałem podstawkę pod opamp żeby sprawdzic czy sa róznice przy nich. Miałem do testowania kilka wiec sie zrobilo dla potrzeb testów i zostało. Schematu nie mam, wzoru pcb też :neutral: Ten z altrona to lipa

takero, święta prawda, i to był jeden z powodów dla którego już niezrobie estadowego wzmacniacza sprzedalem holtony póki nie było za późno. Drugi powód to to ze ceny są znacząco większe niż te za które możemy kupić używaną "lepszą firmową" końcówkę.

Skomentuj

Zamieszczone przez pizdzik
                      No jak mozesz to zarzuc mi na pw najprostszy schemat... myslałem nad tym z altrona, bo nie chce mi sie pcb trawic :razz:
                      poszukaj w edw , tam to się nazywa jakoś chyba podwajacz mocy czy jakoś tak.

Skomentuj

Pawel S., bardzo ladnie i estetycznie! :wink:

Skomentuj

tylko ze meczyl sie caly dzien zeby cyrkiel ustawic ale pozatym dobra robota

Skomentuj

pol dnia :P pozostale pol dnia to jak zawsze sprzatanie

[ Dodano: 2008-06-26, 21:00 ]

Skomentuj

ładne - rozumiem że na handel ? :>

Skomentuj

taaa - robota w czynie spolecznym na potrzeby tutoriala :]
                                to sa monitory Caleba. teraz beda jechaly do yoshiego na pomiary i jak wszystko bedzie to pojawi sie tutorial

Skomentuj

teraz sie tylko zastanawiam czy galke dac czarna czy srebrna bo mam 2 :)

Skomentuj

Zdecydowanie srebrną :wink:

Skomentuj

ja tez bym dał srebrna... :wink:

Skomentuj

Ja też może się wstępnie pochwale. Zacząłem budowe kolumn w sumie trwa ona już ze 3 lata ale teraz jakoś wzieło mnie na pozbijanie obudowy. Kolumny na Eminence Gamma 15" i Selenium D210Ti. Myśle że będzie w miare grało. :wink:
                                        Załączone pliki

Skomentuj

troszke po frezowalem sobie dzisiaj :razz:
                                          Załączone pliki

Skomentuj

Czaruję...