Zamieszczone przez damiani
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez damianidla tego dziury pod głośniki frezuje się po przyklejeniu forniru
jezeli tam sa frezy to nozykiem wytnij otwor przelotowy (mnijesza srednica). potem powoli wycunaj zblizajac sie do krawedzi. jak dojdziesz 1-2mm to zostaw i potem szlifuj papierem sciernym.
wez utnij pasek papieru np 80 i naloz go na cos okraglego. potem dokladnie szlifuj do krzywizny frezu
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.Zamieszczone przez damianidla tego dziury pod głośniki frezuje się po przyklejeniu forniru
jezeli tam sa frezy to nozykiem wytnij otwor przelotowy (mnijesza srednica). potem powoli wycunaj zblizajac sie do krawedzi. jak dojdziesz 1-2mm to zostaw i potem szlifuj papierem sciernym.
wez utnij pasek papieru np 80 i naloz go na cos okraglego. potem dokladnie szlifuj do krzywizny frezu
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wuja69Jak tam próby?-pełne zadowolenie?A swojądrogą-ta poświata lamp jest super.Mam pytanie -jakie zadanie spełnia akum.12v?
Akumulator robił za ciężar do wygięcia płyty hehehe.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez VwMarcinwuja69
Co to za lampa? może jakaś fotkA? :wink:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cudny90A jaki frez mam użyć, gdy zbudowałem sobie frezarke z wiertarki i chcę wyfrezować otwory pod głośniki w wiórówce pokrytej już fornirem??
tylko ze wiorowa plyta szybko niszczy frezy a do forniru potrzebujesz idealnie ostre :/
Skomentuj
Skomentuj