dj_zibi, już po tej fotce mogę powiedzieć , że zapowiada się super konstrukcja - trafiająca w mój gust (w 100 ;-)
Jednocześnie przyłączam się do prośby pajol112, podaj cenę forniru i wymiary liści, od siebie prosił bym o krótką wypowiedź czy w/w fornir jest trudny w położeniu, kruchy itd (jeśli można oczywiście). Czy jest to fornir Bubinga?
Jednocześnie przyłączam się do prośby pajol112, podaj cenę forniru i wymiary liści, od siebie prosił bym o krótką wypowiedź czy w/w fornir jest trudny w położeniu, kruchy itd (jeśli można oczywiście). Czy jest to fornir Bubinga?
Hej, przyłączam się do pytania bo fornir prezentuje się bardzo ładnie :)
Dzisiejsze DIY, odrobinę nietypowe :wink:
Wcześniej te klocki leżały na szafce, i podpinanie kabli do nich było katorgą. Pobawiłem się też magnetofonem DAT. Cudo :lol: Gra o niebo lepiej niż komp, który mam w studiu na praktykach. A sam nagrany ludzki głos jest kapitalny. Szkoda że cena tego Tascama jest lekko zaporowa :razz:
Napisałeś, że nie wiedziałeś, że istnieje coś takiego jak cyfrowy zapis na kasecie. Napisałem, że streamery są takimi kasetami na których zapisuje się dane cyfrowo. Głównie używa się tego w różnego rodzaju urzędach, bankach do robienia kopii zapasowych.
moze i drogi, ale predkosc jest spora i niezawodnosc na calkiem wysokim poziomie, po drugie ciezko o nosnik z podobnymi cechami (pojemnosc, szybkosc,wielokrotnego uzytku)....
Jako ze przyszła pora na wykończenie mego 3way na stx zdecydowałem ze obłoże kolumny dwoma rodzajami forniru. Przód,boki i góra,dol będą w fornirze Merbau (chyba nowość na forum :mrgreen: ) a ok 3-4 cm od tylnej ścianki pójdzie pasek forniru Padouk i tył tez będzie w tym fornirze. Myślę ze będzie to taka nietypowa odskocznia od prostych skrzynek w jednym fornirze. Jak wyjdzie :?:
Okaże się :mrgreen:
Tutaj pokazany Merbau oraz kawałek połączenia z Padouk lecz na żywo wygląda to dużo lepiej.
Skomentuj