Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Moze do konca roku skończę<lol>

Skomentuj

bubinga? :smile:

Skomentuj

Ale super fornir :shock:
        mow gdzie go kupiles, o jakich wymiarach sa liscie i za ile mozna go dostac :mrgreen:

Skomentuj

Witam!

dj_zibi, już po tej fotce mogę powiedzieć , że zapowiada się super konstrukcja - trafiająca w mój gust (w 100 ;-)

Jednocześnie przyłączam się do prośby pajol112, podaj cenę forniru i wymiary liści, od siebie prosił bym o krótką wypowiedź czy w/w fornir jest trudny w położeniu, kruchy itd (jeśli można oczywiście). Czy jest to fornir Bubinga?

Pozdrawiam,
          Krzysiek191022.

Skomentuj

Zamieszczone przez krzysiek191022
            Jednocześnie przyłączam się do prośby pajol112, podaj cenę forniru i wymiary liści, od siebie prosił bym o krótką wypowiedź czy w/w fornir jest trudny w położeniu, kruchy itd (jeśli można oczywiście). Czy jest to fornir Bubinga?
            Hej, przyłączam się do pytania bo fornir prezentuje się bardzo ładnie :)

Skomentuj

dj_zibi , wrzuc z lakierkiem :) pieknie wyglada :)

Skomentuj

Dzisiejsze DIY, odrobinę nietypowe :wink:

Wcześniej te klocki leżały na szafce, i podpinanie kabli do nich było katorgą. Pobawiłem się też magnetofonem DAT. Cudo :lol: Gra o niebo lepiej niż komp, który mam w studiu na praktykach. A sam nagrany ludzki głos jest kapitalny. Szkoda że cena tego Tascama jest lekko zaporowa :razz:
                Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
                Grado SR125i

Skomentuj

taz, cyfrowy zapis na kasecie?
                  nie wiedziałem, że coś takiego istnieje

dziś reszta drobnicy przyszła tylko brakuje kondów 100nF, kabelków i czasu :(

Skomentuj

scythe1123, chociażby streamer ...

Skomentuj

cudny90, nie rozumiem sensu twojego posta

dodam, że chodziło mi o zapis audio w cyfrowym formacie na kasecie
                      bo wiadomo kiedyś komputery zapisywały dane na taśmach...

Skomentuj

Napisałeś, że nie wiedziałeś, że istnieje coś takiego jak cyfrowy zapis na kasecie. Napisałem, że streamery są takimi kasetami na których zapisuje się dane cyfrowo. Głównie używa się tego w różnego rodzaju urzędach, bankach do robienia kopii zapasowych.

Skomentuj

Nie na temat...
                          u mnie w pracy robi się kopie zapasowe plików z serwerów na taśmach, wyglądają jak z wideo :] pojemność około 250GB

Skomentuj

no właśnie tego nie napisałeś
                            a napisałeś to z takim wyrzutem jakby to było tak oczywiste, że na kanapkę składa się chleb

Skomentuj

moze i drogi, ale predkosc jest spora i niezawodnosc na calkiem wysokim poziomie, po drugie ciezko o nosnik z podobnymi cechami (pojemnosc, szybkosc,wielokrotnego uzytku)....

Skomentuj

Fornir Bubinga. Kupiony w Zagłobie. Koszt nie pamiętam 18-22zł za mkw. Szerokość itd do wyboru do koloru.

Skomentuj

super fornir :)

Skomentuj

dj_zibi, widze ze oswoiles sie juz z frezarka

Skomentuj

Pawel S. krwi psuje mi ta frezarka... :twisted:

Skomentuj

Jako ze przyszła pora na wykończenie mego 3way na stx zdecydowałem ze obłoże kolumny dwoma rodzajami forniru. Przód,boki i góra,dol będą w fornirze Merbau (chyba nowość na forum :mrgreen: ) a ok 3-4 cm od tylnej ścianki pójdzie pasek forniru Padouk i tył tez będzie w tym fornirze. Myślę ze będzie to taka nietypowa odskocznia od prostych skrzynek w jednym fornirze. Jak wyjdzie :?:

Okaże się :mrgreen:

Tutaj pokazany Merbau oraz kawałek połączenia z Padouk lecz na żywo wygląda to dużo lepiej.

Skomentuj

moje pierwsze PCB :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X