Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

prosta obudowa kosztuje niewiele jak dla mnie 100-200zł w zależności od wykończenia, nie podaje w cenie kosztów robocizny

Skomentuj

maxdila czyli to jest ogólnie bez robocizny czyli rozumować mam żę same blachy tyle kosztują a CNC nie jest w cenie? :)

Skomentuj

maxdila, cos mi sie wydaje ze te galki beda malo praktyczne :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez Dawid-SS
          maxdila czyli to jest ogólnie bez robocizny czyli rozumować mam żę same blachy tyle kosztują a CNC nie jest w cenie? :)
          ta cena to gotowa pomalowana obudowa + proste wycinanki :] pod gniazda, malowanie proszkowo

[ Dodano: 2010-04-22, 22:03 ]
          Pawel S., te gałki jak pisałem są już wymienione na bardziej poręczne :mrgreen:
          chyba że chodzi ci o te w pre - jeśli tak to się nie przejmuj one są na ośkach i łożyskach a sterują impulsatorami, chodzą naprawdę "gładko"

Skomentuj

maxdila, czyli mam rozumieć ze zajmujesz się CNC? dobrze wiedziec w takim razie Jak będę budował sohe to kto wie czy się nie zgłoszę
            Pawel S., tą "graciarnie" co pokazałeś to co to za zabawki?

Skomentuj

Zamieszczone przez Dawid-SS
              Pawel S., tą "graciarnie" co pokazałeś to co to za zabawki?
              wysililbys sie odrobine :P
              GDN 25-100-8 ze spalonego motocykla (tak, tak, motocykla!) przeszedl renowacje...
              wzmacniacz to mostek TDA zrobiony z tego co mialem w domu - kupilem pare czesci za max 30-40zl
              trafo od kolegi za free - przelezalo jakies 4 lata
              obudowa jest nowa - projekt wyzej

a ogolnie jest to subik do kina na tanich alphardach

Skomentuj

Dzien roboty na spokojnie, jeszcze drobne poprawki itd :)

Skomentuj

n_omyzs, co to za hałaśnikovy??
                  podobają mi się takie nieduże :)

Skomentuj

Powstaje mini wzmacniacz do kompa w klasie D:

Scalaka dostałem dzięki uprzejmości kolegi z audiostereo

Skomentuj

La'Mefenzo, powiedz cos wiecej ;>

Skomentuj

selenium dh200e-e jak na razie + stx30-400-8 :).. do tego suby beda
                        paka ma rowne 52L wewnątrz

Skomentuj

kiepska jakosc, ale cos widac:

Skomentuj

Tasior, nie ma zbytnio co mówić :) Układ to TPA3122, schemat wyjęty żywcem z noty aplikacyjnej, dorobiłem mu tylko opóźnione załączanie bo ponoć nieźle stukał przy włączaniu. Chwilowo nie mam do niego odpowiedniego trafa. Będzie pewnie pędził jakieś niewielkie monitory które kiedyśtam zrobię.

Skomentuj

czarekp9, co za wysokotonowiec w tej drugiej parce bedzie siedziec?

Skomentuj

zapewne jakis wstegowiec:)

Skomentuj

Zamieszczone przez czarekp9
                                  Zdjęcia z budowy, niestety nie dla siebie, a na zamowienie ( wstega aurum cantus, morel mw-144, usher-8935a )
                                  z poprzedniej strony
                                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Kolejne fotki z budowy

Jaram się na fornir palisander santos ale jest piekielnie drogi :evil: Zostanę chyba przy orzechu amerykańskim...

Skomentuj

Zamieszczone przez Tomek___
                                      Jaram się na fornir palisander santos ale jest piekielnie drogi
                                      Wygląda ładnie tylko na dużych powierzchniach których na twoich paczkach za wiele niema, poza tym strasznie kruchy, ciężki w obróbce, usłojenie to góry i doliny ciężko go doszlifować na gładko.

Skomentuj

no to i ja pozwolę sobie pokazać mój skromny pojekt, początkowo chciałem robić 3drogi na STX ale teraz się cieszę że zdecydowałem się na 14scx+pj.

kolejne postępy na dniach :mrgreen:

Skomentuj

Zwrotka HDS180+XT25 vs. 14SK+PJ :razz:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X