prosta obudowa kosztuje niewiele jak dla mnie 100-200zł w zależności od wykończenia, nie podaje w cenie kosztów robocizny
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Dawid-SSmaxdila czyli to jest ogólnie bez robocizny czyli rozumować mam żę same blachy tyle kosztują a CNC nie jest w cenie? :)
[ Dodano: 2010-04-22, 22:03 ]
Pawel S., te gałki jak pisałem są już wymienione na bardziej poręczne :mrgreen:
chyba że chodzi ci o te w pre - jeśli tak to się nie przejmuj one są na ośkach i łożyskach a sterują impulsatorami, chodzą naprawdę "gładko"
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Dawid-SSPawel S., tą "graciarnie" co pokazałeś to co to za zabawki?
GDN 25-100-8 ze spalonego motocykla (tak, tak, motocykla!) przeszedl renowacje...
wzmacniacz to mostek TDA zrobiony z tego co mialem w domu - kupilem pare czesci za max 30-40zl
trafo od kolegi za free - przelezalo jakies 4 lata
obudowa jest nowa - projekt wyzej
a ogolnie jest to subik do kina na tanich alphardach
Skomentuj
-
Tasior, nie ma zbytnio co mówić :) Układ to TPA3122, schemat wyjęty żywcem z noty aplikacyjnej, dorobiłem mu tylko opóźnione załączanie bo ponoć nieźle stukał przy włączaniu. Chwilowo nie mam do niego odpowiedniego trafa. Będzie pewnie pędził jakieś niewielkie monitory które kiedyśtam zrobię.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez czarekp9Zdjęcia z budowy, niestety nie dla siebie, a na zamowienie ( wstega aurum cantus, morel mw-144, usher-8935a )Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
Skomentuj