Mam również Wavecor TW030WA10 i jeszcze kilka innych , ale akurat Wavecor TW022WA04 nie mam. Myślę jednak że jest to bardzo zbliżony przetwornik do Wavecor TW022WA05 którego mam :) . Wavecor TW030WA10 wygląd samej kopułki zbliżony do MOREL-i ale brzmienie bardziej agresywne , drapieżne i mi się podoba .W sumie kombinuje z Wavecor TW030WA10 i 2 x TONSIL GDN 13/50/9/1 w 2.5 drogi :) .
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez dan124 Zobacz postaRaven będą z tego ludzie?
ale kolumny będą
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaNawet zelatyna nie pomogla :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez maniek860824 Zobacz postaPomalutku ale do przodu
Tak to kolumn nie robimy na tym forum.
Lipy nie odwalamy.
Gdzie jest blad?
Kto bedzie pierwszy?Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaBede robil jeszcze dipole na 30cm, mysle ze takie kolumny spokojnie zmieszcza sie w kazdym pokoju, nie sa takie duze jak 15 calowe. Jedynie efektywnosc bedzie mizerna.
Możecie zaczynać krzyczeć, że be i fuj.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez csbiczek Zobacz postaMi się tam miejscówka tego tw nie podoba...
Bez frezu będzie lipa .
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mbar Zobacz postaJa się poważnie zastanawiam nad użyciem tonsilowskich kobaltów do OB. Lubię stare technologie i już.
Możecie zaczynać krzyczeć, że be i fuj.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaManiek jak nie ma frezow to nie ma sensu fornirowanie tych kolumn
Zrób nowy front z frezami i przyklej na ten
Jak nie masz jak albo nie dasz rady sam popros Przemka lub Tomka to ci pomogą
Na przedniej ściance będzie jeszcze jedna warstwa MDF'u przyklejona i dopiero w niej będą frezy
Front będzie wówczas polakierowany na czarno a reszta ścianek fornirowana
Także wszystko jest zaplanowane i zgodnie ze sztuką :thumbup:
Skomentuj
-
No a tym sposobem już ci się wygrzewają w międzyczasie :)
Kiedy zaczynacie wykończeniówkę :)
---------- Post dodany o 11:42 ---------- Poprzedni post o 11:35 ----------
A front kto ci bedzie lakierowal???
Masz już coś obgadane??
Jak ci nie zależy na czasie to za prawdopodobnie za 1-2 miesięcy będę Yamahe żony i pewnie swoje kolumny lakierował to ci fronty mogę prysnąć :)
Wcześniej raczej odpada bo nie chce mi się sprzątać garażu na jednorazową akcje :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Przemcio Zobacz postaNo a tym sposobem już ci się wygrzewają w międzyczasie :)
Kiedy zaczynacie wykończeniówkę :)
---------- Post dodany o 11:42 ---------- Poprzedni post o 11:35 ----------
A front kto ci bedzie lakierowal???
Masz już coś obgadane??
Jak ci nie zależy na czasie to za prawdopodobnie za 1-2 miesięcy będę Yamahe żony i pewnie swoje kolumny lakierował to ci fronty mogę prysnąć :)
Wcześniej raczej odpada bo nie chce mi się sprzątać garażu na jednorazową akcje :)
Z lakierowaniem ma być tak, że Tomek ma prysnąć - dogadaliśmy się, że potraktujemy do jako test-doświadczenie - jeżeli się uda i wyjdzie fajnie to tak zostanie - jeśli nie to jesteś następny Przemku do którego się zwrócę z tym tematem
Przemek/Łukasz - co w temacie NeoCD3/Vifa NE180W ??Last edited by maniek860824; 16.03.2014, 11:48.
Skomentuj
Skomentuj