roznice miedzy elektrolitem a foliowym slysze, ale miedzy roznymi foliowymi juz nie
w slepym tescie tez nikt nie potrafi rozpoznac jaki kondensator gra, zreszta wszystko zostalo powiedziane juz na forum audiostereo, jesli ktos dalej uwaza ze sa roznice to niech w to wierzy i placi za kondensatory drugi tyle co za glosniki
Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R
Ja raczej o kondensatorach w zasilaniu, tutaj najwyraźniej to słychać a w zwrotnicach, owszem też ale, tak jak piszesz, kondensator w cenie głośnika to troszkę przesada.
Jest możliwość zamaskowania na fornirze dziur po kornikach? kupiłem fornir heban lecz nie sądziłem że będą takie otwory na zdjęciach nie były nawet widoczne.
Takie dziury sa najfajniejsze :). Dzieki temu widac, ze jest to prawdziwy kawał drzewa, a nie jakis modyfikowany fornir. Mozesz to po oklejeniu zaszpachlowac po czym zjechac papierem sciernym. Wczoraj własnie bawilem sie jablonią zaklejajac pęknięcia takimzwyklym kitem do drewna/ kupilem w jakims malym sklepiku z farbami 3 rozne sloiczki gotowego kitu do parkietu.
A ze mnie się śmiali, ze nagrywarek i płyt słucham
ja to ostanio nawet reulacji głosności słucham :)
drabinka na przekaźnika gra dobrze , tak samo jak zwykły potek i LM1972 , PGA psuje brzmienie
A najlepsza jest regulacja prądowa :)
ja to ostanio nawet reulacji głosności słucham :)
drabinka na przekaźnika gra dobrze , tak samo jak zwykły potek i LM1972 , PGA psuje brzmienie
A najlepsza jest regulacja prądowa :)
weź przestań bo liczyłem że po pga przestane następne sprawdzać
Skomentuj