Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

3+2
    Przetworniki z podpisu
    marcinsywala.pl
    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

To juz nawet na DIYAudio zaczynaja sluchac kondensatorów? jeszcze niedlugo zaczniecie sluchac kabli, choroba postepuje
      Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

No popatrz, zbiorowa halucynacja :)

Skomentuj

Wy tak poważnie o tym braku wpływu elementów na brzmienie? Czy jaja sobie robicie?

Skomentuj

Jak to w zyciu, sa niewierzacy i sa slyszacy.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
              Jak to w zyciu, sa niewierzacy i sa slyszacy.
              Są niemierzący ale słyszący.

Skomentuj

Zamieszczone przez Echo1 Zobacz posta
                Są niemierzący ale słyszący.
                Otoz to, bo nie wszystko da sie zmierzyc.

Skomentuj

Zamieszczone przez manieq Zobacz posta
                  Wy tak poważnie o tym braku wpływu elementów na brzmienie? Czy jaja sobie robicie?
                  A co tez slyszysz bezpieczniki i gniazda?

Skomentuj

Nie pisałem o gniazdach i bezpiecznikach, zadałem proste pytanie na które oczekuję prostej odpowiedzi, tak lub nie, zbyt trudne?

Skomentuj

roznice miedzy elektrolitem a foliowym slysze, ale miedzy roznymi foliowymi juz nie

w slepym tescie tez nikt nie potrafi rozpoznac jaki kondensator gra, zreszta wszystko zostalo powiedziane juz na forum audiostereo, jesli ktos dalej uwaza ze sa roznice to niech w to wierzy i placi za kondensatory drugi tyle co za glosniki

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                        Superior
                        formalnie to 2 zwykłe połączone szeregowo w jednym opakowaniu

Skomentuj

Ja raczej o kondensatorach w zasilaniu, tutaj najwyraźniej to słychać a w zwrotnicach, owszem też ale, tak jak piszesz, kondensator w cenie głośnika to troszkę przesada.

Skomentuj

5m skosów za mną drugie tyle przede mną :/

Na pocieszenie przyszły nowe zabawki:

:)

Skomentuj

A ze mnie się śmiali, ze nagrywarek i płyt słucham
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Jest możliwość zamaskowania na fornirze dziur po kornikach? kupiłem fornir heban lecz nie sądziłem że będą takie otwory na zdjęciach nie były nawet widoczne.

Skomentuj

Takie dziury sa najfajniejsze :). Dzieki temu widac, ze jest to prawdziwy kawał drzewa, a nie jakis modyfikowany fornir. Mozesz to po oklejeniu zaszpachlowac po czym zjechac papierem sciernym. Wczoraj własnie bawilem sie jablonią zaklejajac pęknięcia takimzwyklym kitem do drewna/ kupilem w jakims malym sklepiku z farbami 3 rozne sloiczki gotowego kitu do parkietu.

Skomentuj

No właśnie mi się za bardzo te dziury nie podobają. Spróbuję z szpachlowka mam nadzieje ze uda się to ukryć.

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                      A ze mnie się śmiali, ze nagrywarek i płyt słucham
                                      ja to ostanio nawet reulacji głosności słucham :)
                                      drabinka na przekaźnika gra dobrze , tak samo jak zwykły potek i LM1972 , PGA psuje brzmienie
                                      A najlepsza jest regulacja prądowa :)

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                                        ja to ostanio nawet reulacji głosności słucham :)
                                        drabinka na przekaźnika gra dobrze , tak samo jak zwykły potek i LM1972 , PGA psuje brzmienie
                                        A najlepsza jest regulacja prądowa :)
                                        weź przestań bo liczyłem że po pga przestane następne sprawdzać

Skomentuj

Który ładniejszy, lepszy lub fajniejszy?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X