Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Faktycznie fajny ten Satori :)

Skomentuj

Jak to dobrze pracować na cnc :)
      DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

logitech? wstydz sie! :p

Skomentuj

Właśnie teraz spróbuje vsha do kompa zaadaptować tylko jeszcze nie mam pomysłu na monitory.... ehhh
          DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
            Jak to dobrze pracować na cnc
            Tzn. możemy przesyłać zamówienia.?

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
              Tzn. możemy przesyłać zamówienia.?
              Nie wiem czy zwierzchnik będzie zadowolony :blushing:

Skomentuj

Nie na temat...
                zapytaj czy w soboty moglbys tak dorabiac
                ja robilem sobie na czarno kiedy moglem (brak roboty)

Skomentuj

Kolumny ofornirowane (kamelia).
                  Jutro frezowanie otworów i szlifowanie.
                  Jak się uda to może nawet już pierwsza warstwa wosku pójdzie.

W tle subik czekający na fornir.
                  Jeszcze się zastanawiam czy będzie Wenge WE-2010PI czy może Kamelia.

Skomentuj

Fornir na docisk czy na żelazko?
                    Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Na docisk.

Skomentuj

Ładny kolor mają :)
                        <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Frezy wykonane.

A teraz zagadka: co jest trudniejsze od wykonania frezów ponownie w tym samym miejscu, w obudowie w której wcześniej ów frezy już były?

Myślałem że najtrudniejsze mam już za sobą, ale przypomniała mi się jedna, właśnie ta rzecz...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta

Frezy wykonane.

A teraz zagadka: co jest trudniejsze od wykonania frezów ponownie w tym samym miejscu, w obudowie w której wcześniej ów frezy już były?

Myślałem że najtrudniejsze mam już za sobą, ale przypomniała mi się jedna, właśnie ta rzecz...
                            Z tego co widzę, to wykonanie otworów montażowych dla wysokotonówki ?
                            Last edited by Ven0n; 14.10.2016, 19:22.
                            Wiecznie narzekam:glare:
                            -Pieniądze szczęścia nie dają
                            -Kompromisy tym bardziej

Skomentuj

Jak dla mnie dobre wycentrowanie głośników i ich przykręcenie,by śrubki były równo - dla mnie najgorsze
                              Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Frezy wewnętrzne.
                                Marian to nie będzie takie bardzo trudne. Ja robiłem pod-frezowania od tyłu na początku a teraz robię na końcu, ale szlifierką palcową. Dasz radę.
                                Last edited by sylvek; 14.10.2016, 20:55.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta

Frezy wykonane.

Ja wiem:)
                                  Najtrudniejsze jest trafienie gdzie jest przód i góra obudowy:p

Skomentuj

sterylnie jak u dentysty

Skomentuj

Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz posta
                                      Ja wiem
                                      Najtrudniejsze jest trafienie gdzie jest przód i góra obudowy
                                      zapomnialem oznaczyc scianek w monitorkach po fornirowaniu i dlatego ich nie koncze

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                        zapomnialem oznaczyc scianek w monitorkach po fornirowaniu i dlatego ich nie koncze
                                        Ja w swoich monitorach wyfrezowałem otwor na 14scx w miejscu gdzie jest wzmocnienie ale akurat to w niczym nie przeszkadza.

Skomentuj

a u mnie przeszkadza - nie wiem gdzie mam szczeline :(
                                          bede musial opukac i posluchac gdzie jest wzmocnienie
                                          o wlasnie - pora sie za nie zabrac

Skomentuj

Czaruję...
                                          X