Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nowe stx'y relacja na żywo

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez souL
    mi napisali ze paczka wysłana została 1 grudnia... juz sie nie moge doczekac :) jutro z rana powinna byc... mam nadzieje :)
    A kiedy zamawiałeś i kiedy Ci napisali??

Skomentuj

a co kupiłes ? bo ja jakosc nie dostalem od nich maila

Skomentuj

zamawialem jak jeszcze nie bylo nowej wersji strony poprzez majla... napisalem ze che nową serie 22/120/8SC nawet sie o cene nie pytalem i podalem swoje dane.. odpisali mi ze paczka wyslana 1 grudnia ... i koszty przesylki 17zł cos tam... maja wyslalem we wtorek wieczorem... odp dostalem w Srode rano

Skomentuj

sound wave a tobie to sie nie oplaca tam bradziej pojechac?? niz zamawiac ?? jak przesylka taka droga to taniej wyjdzie siep rzejechac np. rowerem :)

Skomentuj

Cytuje:

"W kwocie pobrania zawierają się następujące składniki:
            1.Za towar dla "MST" i "STX".
            2.Za ptransport dla "Poczta Polska".
            3.Za przygotowanie do wysyłki dla "MST" i "STX"[kilka złotych za opakowanie
            dodatkowe lub zbiorowe].
            4.Za pobranie gotówki i jej transfer dla "Poczta Polska"."

Skomentuj

no to teraz nie wiem... czy brać 2x 22 sc czy 1 x 27 sc ??? sprawa wygląda tak :
              mam mały pokój ok. 9mkw - meble itd. no i chciałbym coś w miarę głośnego w BR ale mało moco żernego :P

Bo tak chcem sobie porównać SLS 10'' i jakiegośsuba na STX

pomóżcie :P

Skomentuj

ja kupuje na wolumenie ale zamawiam u nich mailem żeby dodali do tego co na wolumen jedzie :) nic nie płacisz dodatkowo a masz pewność że dostaniesz czysty zysk :) czeka w paczce z twoim imieniem i nazwiskiem :)

Skomentuj

a to taki z ciebie cwaniak :). ja tak robilem kiedys jak zamawialem zwrotki w janbo:)

Skomentuj

ja złożyłem zamównienie na 2x GDN 17-80-8 SS dziś o 19:30 i po 3 godzinach przyszło mi potwierdzenie.
                    Przesyłka ma zosać wysłana 8.12.
                    Zobaczymy co z tego wyniknie

Skomentuj

barthez niechce nic mówić ale ten model ma najnizszy spl ze wszystkich :( ja bym szybko zmienił puki nie wysłali na 18/80/4SC. wogóle z tych małych zdecydowanie lepiej wyszły im 4 ohmowe. SC są glośniejsze a SS mają leprze charakterystyki.

Skomentuj

Drodzy koledzy ja proponuje przejść Wam na czata co Wy na to? :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Barthez
                          ja złożyłem zamównienie na 2x GDN 17-80-8 SS dziś o 19:30 i po 3 godzinach przyszło mi potwierdzenie.
                          Przesyłka ma zosać wysłana 8.12.
                          Zobaczymy co z tego wyniknie
                          Też dzisiaj dostałem potwierdzenie, że wszystko co zamówiłem zostanie wysłane 8.12 :-(

Skomentuj

dostałem potwierdzenie ...

"Bardzo przepraszamy ale w przyszłości nie będą realizowane zamówienia poniżej 50 zł brutto.
                            Potwierdzenie przyjęcia zamówienia. [wyjątkowe]"

Skomentuj

Sound Wave --> wiem wiem,ale potrzebuje akurat tych głośników.Mam je w monitorach i wiem jak grają.No chyba,że ta wersja różni się czymś od starej.

Skomentuj

Mam pytanie a nie chciałbym zakładac drugiego topicu bo nie lubie zamieszania. Wiec co myslicie o 22/120/4SC ( wersja 4 omowa ) parametrami sie troszke rózni od wersji 8 omowej. Zastanwiam sie nad kupnem. Jak by był tak samo dobry jak 22/120/8SC to zamowie chyba jeszcze dzisiaj :) Dzieki za dopowiedź.

Skomentuj

Daniel, parametry 4 i 8 ohmowych zawsze troszkę sie różnią ale ten 4 ohmowy też jest dobry.

[ Dodano: 2004-12-03, 16:39 ]
                                  Sound Wave, irek i reszta narodu ;] co polecacie z STX'a na monitorki w stylu tych Grzesia ???

Skomentuj

4 ohmowy mam mniejsze Xmax i z parametrow wynika ze moze byc w malej obudowie ale kosztem niskosci basu. Ja bym wybral zdecydowanie 8 ochmowy

Skomentuj

To co na te monitory ? :]

Skomentuj

Zamieszczone przez Overclocker
                                        To co na te monitory ? :]
                                        Dołączam się do pytania:-) Co myślicie o GDN 17-80-8 SC??

Skomentuj

overclocker: sam robie monitorki na gdn-14-50, mam juz pod nie bude tylko czekam na przyplyw kaski, a teraz sa po dwie dyszki wiec jak znalazł ;]

Skomentuj

Czaruję...
                                          X