Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Propozycja zamówienia końcówki mocy klona accuphase E-450.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez dzwiedziu
    Dzwiedziu nie dziw sie mi. zapisalem sie .ale najpierw byly zapisy testowe potem zamowienie mialo byc robione w lutym i teraz zglupialem czy na tej liscie co sie zapisalem jest to aktualne czy nie. dlatego te pytanie.

Skomentuj

na bank bedzie sporo pytan podczas lutowania a przy uruchomieniu to sie nie mowi:P wiec pewnie poradnik sie rozbuduje:)

Skomentuj

Dotarły Nippony do zasilania e450,w poniedziałek rozsyłam do zainteresowanych.

Oby dobrze służyły i miały co zasilać

Skomentuj

freedi nie ma może jednego kpl na górkę bo gdzieś zaspałem... ?
          DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

LoL, ale dynamity

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
              LoL, ale dynamity
              Dynamit to masz tutaj :)

Skomentuj

Te mundolfy kurzem zaczynają zarastać :-)

Skomentuj

dołączam się do pytania Fredi:) Masz dwie sztuki na zapasie??:)

Skomentuj

Zamieszczone przez freedi Zobacz posta
                    Dynamit to masz tutaj :)

Robi wrazenie, diesel by z tego odpalil.
                    Jak tak patrze na te wasze wynalazki, to mysle sobie ze accu chyba z normalnymi kondami sie nie zrozumie ;-)

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                      Robi wrazenie, diesel by z tego odpalil.
                      Jak tak patrze na te wasze wynalazki, to mysle sobie ze accu chyba z normalnymi kondami sie nie zrozumie ;-)
                      Nieważne,za to doskonale rozumie się z tymi "normalnymi inaczej"

Zamieszczone przez harnas1201 Zobacz posta
                      dołączam się do pytania Fredi Masz dwie sztuki na zapasie??
                      Niestety nie mam już nawet śrubeczki do Nippona! A wziąłem 5 par więcej ,bo przeczuwałem ,że tak będzie:)
                      I nie jesteś pierwszym i chyba nie ostatnim,który pyta. I jeśli zebrałoby się powiedzmy min pięciu chętnych to możemy powtórzyć akcję.
                      Cena oczywiście będzie zależeć od ilości ( teraz była najniższa,przy 10 parach).
                      Także pytajcie na PW-będę miał rozeznanie i może się uda...

Skomentuj

Sterowniki do końcówek mam zamówione , co tam jest już opisałem .
                        finalna wersja drobinę rożni się od screenu - poprawiony opis

Plus drugi protektorek na upc 1237 klasyka ,l znacznie tańszy , też druga wersja , jest dołożony ogranicznik prądowy , plus wejście na bimetal . Ta 7318 tez jest , nagrzewające się rezy od stabilizatorów są znacznie bardziej oddalone od elektrolitów .
                        Płytki te będą dostępne za niedługo na allegro .

Jak by ktoś chciał to mam jeszcze płytki do 4100 , 7100 , E-550 .
                        plus moja konstrukcja Phoenix . oraz pree - 408 .

Zwykłe protektorki na upc wersja pierwsza po - 15 zł wyprzedaż :)
                        Mam jeszcze parę szt płytek do E-450 w super cenie - 110 zł kpl , plus wysyłka 7 zł .
                        Troszkę w innej wersji .

Skomentuj

a może by zrobić zamówienie na forum?

Skomentuj

Pomysł z zamówieniem na V2 ok, tylko proponowałbym zbiorówke na pcb jak i elementy, bo raz że byłoby taniej a dwa byłoby to ujednolicone, szczególnie że troche tych elementów tam jest zważywszy na kilka obwodów z których składa się płyta sterownika.

Skomentuj

Witam ,tak jak najbardziej możecie utworzyć zbiorowe zamówienie , na pewno będzie taniej przy większej ilości .

Skomentuj

Patrząc na skomplikowaną budowę płytki zasilania proponowałbym także opis podłączenia
                                DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Byłby ktoś chętny do zorganizowania zamówienia?
                                  Nie mam doświadczenia w kupowaniu masowym elementów, więc wolałbym żeby ktoś kto już coś organizował za to się zabrał.
                                  Jedyne w czym mógłbym pomóc to rozsyłanie kitów i dzielenie elementów.

Skomentuj

Wczoraj (a właściwie już dzisiaj,bo na ranem) dokończyłem,odpaliłem bez problemu a teraz słucham od parunastu minut i nie mogę wyjść z podziwu !
                                    Piękna scena i detaliczność,świetna kontrola basu i ...sam nie wiem jeszcze co:)...nie mogę uwierzyć ,że to nie P7100 a niepozorna końcówka z integry na 2 parach tranzystorów !
                                    Mocy też nie brakuje,ale na razie nie przesadzam....
                                    Panowie! Składać,odpalać i słuchać ! bo naprawdę warto-będziecie mieć high end za parę stówek :)

Wielkie podziękowania dla Adriana(dźwiedziu),że po raz kolejny namówił mnie na klona accu...ten jest świetny !

Skomentuj

Freedi, troche Ci zazdroszcze. Mam u siebie klona accu e450 kupionego juz zlozonego, ale nie dane jest mi go posluchac bo pogral chwile i cos sie usmazylo.

Wasze klony graja bez zadnych zabezpieczen? Tylko to co widac na zdjeciach?

Skomentuj

Zamieszczone przez robsont Zobacz posta
                                        Mam u siebie klona accu e450 kupionego juz zlozonego, ale nie dane jest mi go posluchac bo pogral chwile i cos sie usmazylo.
                                        Pisz na pw lub gg :-)

Skomentuj

Akurat ten jest bez niczego,wersja pure:) bo chciałem sprawdzić jak gra ale docelowo będzie protector DC i sterownik projektu Jaskinowca.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X