Zamieszczone przez dzwiedziu
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Propozycja zamówienia końcówki mocy klona accuphase E-450.
Collapse
X
-
Zamieszczone przez freedi Zobacz posta
Jak tak patrze na te wasze wynalazki, to mysle sobie ze accu chyba z normalnymi kondami sie nie zrozumie ;-)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaRobi wrazenie, diesel by z tego odpalil.
Jak tak patrze na te wasze wynalazki, to mysle sobie ze accu chyba z normalnymi kondami sie nie zrozumie ;-)
Zamieszczone przez harnas1201 Zobacz postadołączam się do pytania Fredi Masz dwie sztuki na zapasie??
I nie jesteś pierwszym i chyba nie ostatnim,który pyta. I jeśli zebrałoby się powiedzmy min pięciu chętnych to możemy powtórzyć akcję.
Cena oczywiście będzie zależeć od ilości ( teraz była najniższa,przy 10 parach).
Także pytajcie na PW-będę miał rozeznanie i może się uda...
Skomentuj
-
Sterowniki do końcówek mam zamówione , co tam jest już opisałem .
finalna wersja drobinę rożni się od screenu - poprawiony opis
Plus drugi protektorek na upc 1237 klasyka ,l znacznie tańszy , też druga wersja , jest dołożony ogranicznik prądowy , plus wejście na bimetal . Ta 7318 tez jest , nagrzewające się rezy od stabilizatorów są znacznie bardziej oddalone od elektrolitów .
Płytki te będą dostępne za niedługo na allegro .
Jak by ktoś chciał to mam jeszcze płytki do 4100 , 7100 , E-550 .
plus moja konstrukcja Phoenix . oraz pree - 408 .
Zwykłe protektorki na upc wersja pierwsza po - 15 zł wyprzedaż :)
Mam jeszcze parę szt płytek do E-450 w super cenie - 110 zł kpl , plus wysyłka 7 zł .
Troszkę w innej wersji .
Skomentuj
-
Wczoraj (a właściwie już dzisiaj,bo na ranem) dokończyłem,odpaliłem bez problemu a teraz słucham od parunastu minut i nie mogę wyjść z podziwu !
Piękna scena i detaliczność,świetna kontrola basu i ...sam nie wiem jeszcze co:)...nie mogę uwierzyć ,że to nie P7100 a niepozorna końcówka z integry na 2 parach tranzystorów !
Mocy też nie brakuje,ale na razie nie przesadzam....
Panowie! Składać,odpalać i słuchać ! bo naprawdę warto-będziecie mieć high end za parę stówek :)
Wielkie podziękowania dla Adriana(dźwiedziu),że po raz kolejnynamówił mnie na klona accu...ten jest świetny !
Skomentuj
-
Zamieszczone przez robsont Zobacz postaMam u siebie klona accu e450 kupionego juz zlozonego, ale nie dane jest mi go posluchac bo pogral chwile i cos sie usmazylo.
Skomentuj
Skomentuj