Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Propozycja zamówienia końcówki mocy klona accuphase E-450.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez eustachy Zobacz posta
    to ma być jakaś okazja czy jak:-)?? Bo nie wygląda..

Skomentuj

....odpalę kompa to wrzuce linka a czy to okazja czy nie nie mnie to oceniać wrzuciłem bo może będzie ktoś zainteresowany ....

...znalazłem.....

http://www.aliexpress.com/item/AR998...734401848.html
      Last edited by eustachy; 30.06.2014, 20:08.

Skomentuj

dmucham na zimne
        DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Dmuchaj bo wzmaka zawsze naprawisz, gorzej z głośnikami.
          Chociaż accu daje 7 lat gwarancji :-)

Skomentuj

Hey guys

where I bought the pcb accuphase

thanks

I am Slovak

Skomentuj

Write to jaskiniowiec he should have
              DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

thanks...

Skomentuj

Zamieszczone przez eustachy Zobacz posta
                  ....odpalę kompa to wrzuce linka a czy to okazja czy nie nie mnie to oceniać wrzuciłem bo może będzie ktoś zainteresowany ....

...znalazłem.....

http://www.aliexpress.com/item/AR998...734401848.html
                  Zastanawiam się nad ta obudową, ładna i ma dobre rozmiary.

Skomentuj

Ciekawe czy przy zamówieniu większej ilości obudów można uzyskać obniżkę na przesyłce. Bo wygląda na to, że wysyłka jest droższa od obudowy...

Skomentuj

Jeśli wysyłka kurierem - a tak piszą (DHL), to dodajcie do ceny 29% (23% VAT + 6% cło). Z tego się nie wymigacie, kurierzy zawsze mają deklarację przewożonego sprzętu i jego wartości pieniężnej, która jest używana do oclenia i dodania VAT'u w kraju docelowym.

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                        Jeśli wysyłka kurierem - a tak piszą (DHL), to dodajcie do ceny 29% (23% VAT + 6% cło). Z tego się nie wymigacie, kurierzy zawsze mają deklarację przewożonego sprzętu i jego wartości pieniężnej, która jest używana do oclenia i dodania VAT'u w kraju docelowym.
                        Mimo to cena dobra i buda jakos wygląda w porównaniu do szajsu z modu :)

Skomentuj

Trochę przyoszczędzone na materiale ale wygląd ok.
                          Po za tym zależy z jakiego modu bo ceny mają sporą różnicę.

Skomentuj

Nie powiedziałbym, że taki szajs :)

Odpowiednio obrobić się wszystko da, zdjęcie jednak nie oddaje tej magii w rzeczywistości (zważając na fakt, że jest to DIY).

Skomentuj

Nie powiedziałbym, że taki szajs :)

Odpowiednio obrobić się wszystko da, zdjęcie jednak nie oddaje tej magii w rzeczywistości (zważając na fakt, że jest to DIY).
                              Tak jak sie ją naprawi to jest dobra... bez tego szajs jak cholera za grubą kasę...

Skomentuj

Ale co naprawi? Ja nie pamiętam abym cokolwiek "naprawiał".

Jeśli chodzi o cenę - tutaj nie ma co dyskutować, są cholernie drogie. Jednak na pewno daleko mają do szajsu, chociaż średnio warte swej ceny.
                                Last edited by .3lite; 02.07.2014, 22:46.

Skomentuj

Ale co naprawi? Ja nie pamiętam abym cokolwiek "naprawiał".
                                  Wrzuciłeś trafo na spód i nie dawałeś wzmocnień? Po zdjęciach jakie wrzucają forumowicze z budami modu widać jak ta wydmuszka sie wygina i to nie tylko moje spostrzeżenie.

Skomentuj

Nie wrzuca się transformatora na spód bez wzmocnienia blachą perforowaną, ewentualnie czymś innym. Jak ktoś przykręca elementy do samego dolnego panelu to sam prosi się o kłopoty i jego wyginanie - panel nie do tego służy.

http://modushop.pl/350,plyta-montazo...base0405-.html

W moim wzmacniaczu wszystko jest przykręcony do takiej blachy montażowej.
                                    Last edited by .3lite; 02.07.2014, 22:49.

Skomentuj

Nie wrzuca się transformatora na spód bez wzmocnienia blachą perforowaną, ewentualnie czymś innym.

http://modushop.pl/350,plyta-montazo...base0405-.html

W moim wzmacniaczu wszystko jest przykręcony do takiej blachy montażowej.
                                      Czyli jeszcze droższy szajs:)

EOT.

Skomentuj

A może jeszcze wspomnisz ile tych budek z modushop miałeś?

Skomentuj

A może jeszcze wspomnisz ile tych budek z modushop miałeś?
                                          Czytać umiesz bo według mnie nie... Każdy może mieć swoje zdanie moje jest takie ze drogi szajs i tyle... dla ciebie może być idealna. A to ze zaraz zleca sie funboje accuphase i mnie będą linczować to też wiemy od dawna:)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X