Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Propozycja zamówienia końcówki mocy klona accuphase E-450.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A lista jest tu: http://diyaudio.pl/showthread.php/23...ona-accu-e-450 :-)

Skomentuj

Ja jestem za wersją bez złocenia

Skomentuj

żałujecie 20zł... Panowie:P Może nie poprawi, jednak na pewno nie zaszkodzi, bierzcie złocone:P

Skomentuj

Jak się zapiszą to mogą głosować z nami demokratycznie ponieważ jak na razie tylko grzechu jest zapisany z osób które się wypowiedziały na temat złoconej PCB.

Skomentuj

Zamieszczone przez scythe1123
            już jest 21 kompletów stereo czyli 42 płytki, myślę, że realne jest dobicie do 52 sztuk
            Dobije to parenaście złociszy od sztuki ubędzie :-)
            Być może da się załatwić złocenie tych paręnaście sztuk, ale to trzeba Jaskiniowca pytać.
            Ale to chętni muszą się zapisywać a nie czekać na święta i myśleć co by to było gdyby...

Skomentuj

Zamieszczone przez scythe1123
              już jest 21 kompletów stereo
              Podbijam o kolejny komplet stereo i jestem dla odmiany za CZARNYM laminatem - wygląda super.

Skomentuj

Nie mam ostatnio kiedy czytać tych wszystkich postów/tematów... Jak już pisałem wcześniej jestem chętny i ja, ale dopiero na koniec stycznia był bym wypłacalny, mam się dopisać do listy ?

Skomentuj

Jestem za wersja brz zlocenia

Skomentuj

Dla mnie również złocenie nie jest konieczne, a za to lubię kolor niebieski.:)

Skomentuj

mi niebieski też pasuje :)

Skomentuj

Ładny jarmark się tu robi:)
                        Róbcie jaką chcecie,byle nie czarną!!!Kto lutował na takiej ten wie,że to porażka.

Skomentuj

Mnie w sumie obojętnie.. Może być niebieska:) lub fioletowa jezeli taka istnieje:P

---------- Post dodany o 09:37 ---------- Poprzedni post o 08:06 ----------

Zamieszczone przez dzwiedziu Zobacz posta
                          Harnas - tzn?
                          Napisz konkretnie o co Ci chodzi.
                          Dzwiedziu chodzi mi o konkretny spis części do wlutowania w PCB lub serwisówkę ze schematami gdzie te części są rozpisane.

Skomentuj

Mi złocenie też nie potrzebne, kolor dowolny, aby się dobrze lutowało. W przezroczystej obudowie nie będę tego umieszczał

Skomentuj

ja czekam na dokładniejsze oszacowanie kosztów i przypływ funduszy

Skomentuj

Wiadomo jak wyszedł kosztorys PCB??

Skomentuj

Witam to sprawy się maja tak .
                                  2mm/2x70 um cena za 2 sztuki będzie wynosiła 90 zł , solder maska niebieska .
                                  złocone by wychodziły 140 zł kpl .
                                  Plus należy sobie doliczyć wysyłkę 7 złociszy .

Byłbym wdzięczny jakby Adik pozbierał finanse :) .

Myślę że w cenie się już nic nie zmieni , cenę podałem dla większej ilości , myślę że nikt się nie wykruszy .
                                  Zwykle zamawiam mniejsze ilości pcb dla indywidualistów którzy sobie chcą poskładać jakąś końcówkę i ta cena jest znacznie wyższa .

Na tych płytkach jeszcze przed zamówieniem jeszcze zrobię sporo poprawek , także będą się różnic nieco od tych prototypów .

Skomentuj

Jesteś pewny, że taka niska cena? Zeszliśmy z 200 PLN za stereo do 90 PLN :P

Skomentuj

90zł- byłoby świetnie bo kasa zostałaby na inne lepsze elementy

Skomentuj

Za taka kasę to i ja wezmę, nie wiem po co bo mam p4100 :))

Skomentuj

I ja
                                          marcinsywala.pl
                                          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Czaruję...
                                          X