Zamieszczone przez LuSzTi
Zobacz posta
Tu masz ich więcej :
http://www.njr.com/MUSES/#
Jaskoniowiec, ja cię przepraszam, to jest forum diy i służy temu, żeby wymieniać się informacjami nt tego co i jak sobie dłubiemy. Albo pokaż co masz, żeby chociaż można sobie było pooglądać i podyskutować, albo zrób w garażu normalny dział R&D i strzeż tych swoich tajemnic a później sprzedawaj pod marką swoje klocki z pozdrapywanymi oznaczeniami na kościach. Pisanie "coś tam dłubie ale nie powiem co bo to tajemnica, ale będzie najzajebistsze na świecie" jest od czapy. Co to za diy? Ja rozumiem że się boisz złodziei pomysłów, ale jak chcesz tajemnicy to trzymaj tajemnicę. A twój wpis to coś w stylu reklamowego kontrolowanego "wycieku tajemnicy z laboratorium" w poważnej firmie. | ![]() |
Jak czytam te wpisy na temat e450 że on nie będzie grać bez ręki i selekcji części konstruktora itp to odechciewa mi się lutować i sprawdzać czy to w ogóle gra, taki GC się robi który musi mieć super części żeby mógł zagrać bo inaczej wyjdzie z tego kompletne nic. Szkoda że nikt nie był taki wylewny jak robiliśmy grupowe zamówienie | ![]() |
ja tam jestem zadowolony ze swojej 450 :) ale i tak mam inną koncepcję już, więc będzie zmiana ogólnie schematy są dostępne, nikt nikomu nie broni wziąc schemat na tapete i zrobić swoją wersję czy to 450 czy czegokolwiek innego, można przerabiać i kombinować do woli z czasem też doszedłem do tego że cały szkopuł wisi w preampie/stopniu wejściowym ...końcówki zazwyczaj historie znane. Tak więc nie czekać na manne z nieba panowie tylko kombinować i działać ! | ![]() |
Skomentuj