Chodzi, chodzi,ale szybciej ^^
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
TDA7294 w subie -prosto i tanio dla kazdego.
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
A jeszcze ja cos spytam....o odizolowanie radiatora od tda7294.
Posiadam arkusz podkładki mikowej...ale nie jestem pewien czy taka podkładka dobrze sprawdza się w przewodnictwie ciepła?
W tej chwili radiator nie jest odizolowany od tej kosci tylko przesmarowany pasta termo...
Taka podkładkę posiadam
Czy moze lepsze sa inne podkladki ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Umcik1551.Czy napięcia elementów,przy których nie ma podanego napiecia w spisie elementow mogą byc dowolne?
Zamieszczone przez Umcik1552.Czy moce elementów tez maja być dowolne(tych przy,których nie jest podana moc)?
jak nie jest zaznaczone jaki ma byc to kupuje sie chyba 1/4W (0,25W)
Zamieszczone przez Umcik1553.Które kondensatory w filtrze wymienić na jaką pojemność,żeby mieć pasmo tak od 25Hz?Chyba C4 i C2,nie?:)
Zamieszczone przez Umcik155A i ja nie będe montował wysokopoziomowego, tzn. że poprostu nie lutować tych 8 rezystorów i połączyc ścieżki In- In+ ze sobą w miejscu gdzie na schemacie sa 4 kropki obok siebie zworką?
nie
nie montujesz i nic nie laczysz
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.jak nie wiesz gdzie moga byc nizsze to kup wszystkie na nie nizsze niz napiecie zasilania (czyli cos ok 30-40v)
A co do tego wysokopoziomowego to faktycznie nie przyjrzałem się dobrze ;p.Dzięki Pawel za pomoc znowu ^^
Skomentuj
Skomentuj