napewno tym? ;>
jakos w okolicach koszalina nie widzialem tego samochodu...
jest kilka mustangow i kilka dodge'ow ale napewno nie ten model :P (wszystkie maja taki sam przod)
[ Dodano: 2009-01-15, 22:41 ]
Zamieszczone przez ŁukaszN
Osobiście jako 40latek wolał bym (za pewne) mieć wersje z lat 70, ewentualnie mustanga czy GTO
Michał K. napisał/a
Znajomi moich rodziców jeżdżą tym Dodgem
napewno tym? ;>
jakos w okolicach koszalina nie widzialem tego samochodu...
jest kilka mustangow i kilka dodge'ow ale napewno nie ten model (wszystkie maja taki sam przod)
hmm nie wygląda :P ma on 350ccm pojemności i jest to kopia silnika z DKW 350NZ. W ogóle Iż jest nieco ulepszona kopią dkw, różni sie od orginału tym że ma amortyzowany tył i z przodu widelec trapezowy zastąpiono amortyzatorem teleskopowym.
Powiem tyle: jedno-cylindrowy, wolnoobrotowy, dwusuw, z mozliwościa ręcznej zmiany biegów, o nisko położonym punkcie cieżkosci = bajka :mrgreen:
ŁukaszN, tak dla scisloci to mi chodzilo o replike 356-tki na bazie garbusa :P
a to juz jest calkiem realne
to renault... zwykle megane jest ciasne, a coupe to juz w ogole jest smiech na sali nawet z przodu jest jakos ciasno...
samochod w sam raz dla dziewczyny plastik i plastik - nie przyjemnie
Wygodne i ma w miare kopa, ale co tydzien w warsztacie...
Ja nie wiem czym ty na codzień jeździsz, ale skoro uważasz ze megane coupe ma kopa to chyba maluchem :P. Nie polecam tego muła, zbyt awaryjne i żadna rewelacja. Pozdrawiam
Czyli wychodzi na to ze samochód z serii "jak dbasz tak masz" W rodzinie jest megane scenic od nowości i złego słowa nie powiem
Trzeba więc trafić na zdrowy egzemplarz Ogólnie to chyba samochód dla zapaleńca, nie wiem tylko dlaczego np. 8.5s do setki to muł? :roll:
Nie patrz na tabelki podane przez producenta tylko sie tym przewieź. Co do Scenica to rzeczywiscie fajne autko zwlaszcza z silnikiem 1,6 16V dosyć żwawe jak na swoja masę, w poprzedniej robocie mielismy takiego, gorzej jak zaczął przerywać to nawet w serwisie Renault nie wiedzieli co się dzieje :P. Takze Scenic fajne auto ale gdyby nie Renault. Pozdrawiam :)
Skomentuj