Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Pawel S.
    po co 40-latkowi taki samochod? na kochanki?
    a 18-latkowi? na blachary?? :lol:

... a po wakacjach samochod wylasuje na allegro :lol:
    jak wcześniej nie wyląduje w rowie

Osobiście jako 40latek wolał bym (za pewne) mieć wersje z lat 70, ewentualnie mustanga czy GTO

Skomentuj

Zamieszczone przez Michał K.
      Znajomi moich rodziców jeżdżą tym Dodgem
      napewno tym? ;>
      jakos w okolicach koszalina nie widzialem tego samochodu...
      jest kilka mustangow i kilka dodge'ow ale napewno nie ten model :P (wszystkie maja taki sam przod)

[ Dodano: 2009-01-15, 22:41 ]
      Zamieszczone przez ŁukaszN
      Osobiście jako 40latek wolał bym (za pewne) mieć wersje z lat 70, ewentualnie mustanga czy GTO
      a mi sie marzy 356... :roll:

Skomentuj

a mi sie marzy 356... :roll:
        Z tych marzen realnych ktore zamierzam zrealizować (odkładam powoli kase) to będzie to:

Iż 49 - robi sie ich coraz mniej, ale jak narazie ceny są przystępne, a wygląda poprostu bosko :mrgreen:

Skomentuj

Michał K. napisał/a
          Znajomi moich rodziców jeżdżą tym Dodgem
          napewno tym? ;>
          jakos w okolicach koszalina nie widzialem tego samochodu...
          jest kilka mustangow i kilka dodge'ow ale napewno nie ten model (wszystkie maja taki sam przod)
          napewno, napewno, są ze Słupska

Skomentuj

Silnik wyglada jak od WSK-i 125 trójki...

Skomentuj

ŁukaszN, tak dla scisloci to mi chodzilo o replike 356-tki na bazie garbusa :P
              a to juz jest calkiem realne
              Zamieszczone przez Michał K.
              napewno, napewno, są ze Słupska
              a to co innego

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser
                Silnik wyglada jak od WSK-i 125 trójki...
                hmm nie wygląda :P ma on 350ccm pojemności i jest to kopia silnika z DKW 350NZ. W ogóle Iż jest nieco ulepszona kopią dkw, różni sie od orginału tym że ma amortyzowany tył i z przodu widelec trapezowy zastąpiono amortyzatorem teleskopowym.

Powiem tyle: jedno-cylindrowy, wolnoobrotowy, dwusuw, z mozliwościa ręcznej zmiany biegów, o nisko położonym punkcie cieżkosci = bajka :mrgreen:

ŁukaszN, tak dla scisloci to mi chodzilo o replike 356-tki na bazie garbusa :P
                a to juz jest calkiem realne
                a no to chyba ze

Skomentuj

Miałem...

Ciekawe czy ktoś wie co to za maszyna

Skomentuj

Zamieszczone przez vicher
                    Ciekawe czy ktoś wie co to za maszyna
                    GAZELA :wink:

Skomentuj

mi to na motur wyglada

Skomentuj

MZ ES 250 "jaskółka" rocznik 1960.

Fajna była... poszła za grosze... teraz trochę żałuje że pozwoliłem ją bratu sprzedać :sad:

Skomentuj

A ja mam pytanko - jezdził ktoś Megane Coupe? Jakie wrażenia, odczucia, opinie? :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Tanner
                            A ja mam pytanko - jezdził ktoś Megane Coupe? Jakie wrażenia, odczucia, opinie?
                            Tak, moj szwagier. I nie coupe ale zwykla tez byla jak kupa...

Skomentuj

to renault... zwykle megane jest ciasne, a coupe to juz w ogole jest smiech na sali nawet z przodu jest jakos ciasno...
                              samochod w sam raz dla dziewczyny plastik i plastik - nie przyjemnie

Skomentuj

Wygodne i ma w miare kopa, ale co tydzien w warsztacie...

Skomentuj

Wygodne i ma w miare kopa, ale co tydzien w warsztacie...

Ja nie wiem czym ty na codzień jeździsz, ale skoro uważasz ze megane coupe ma kopa to chyba maluchem :P. Nie polecam tego muła, zbyt awaryjne i żadna rewelacja. Pozdrawiam

Skomentuj

NIe wiem jaki miales silnik, ja nie pisze o kupe tlyko o zwyklej megane...

Skomentuj

Czyli wychodzi na to ze samochód z serii "jak dbasz tak masz" W rodzinie jest megane scenic od nowości i złego słowa nie powiem
                                      Trzeba więc trafić na zdrowy egzemplarz Ogólnie to chyba samochód dla zapaleńca, nie wiem tylko dlaczego np. 8.5s do setki to muł? :roll:

Skomentuj

Nie patrz na tabelki podane przez producenta tylko sie tym przewieź. Co do Scenica to rzeczywiscie fajne autko zwlaszcza z silnikiem 1,6 16V dosyć żwawe jak na swoja masę, w poprzedniej robocie mielismy takiego, gorzej jak zaczął przerywać to nawet w serwisie Renault nie wiedzieli co się dzieje :P. Takze Scenic fajne auto ale gdyby nie Renault. Pozdrawiam :)

Skomentuj

kocham ta marke... kumpel ma scenica - wymiana filtra powietrza? nic prostrzego, wyciagnac aku, kompa i chyba kawalek podszybia... a co

Skomentuj

Czaruję...
                                          X