Na miejscu taty, gralbym w totka, ma duzo szczescia :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wątek motoryzacyjny
Collapse
X
-
Zamieszczone przez cudny90 Zobacz postaWitajcie,
szukam samochodu do kupienia i znalazłem taką mazdę:
http://otomoto.pl/mazda-323f-lift-kl...C33308559.html
Co o niej sądzicie? Jest sens jechać ją oglądać? (mam do tej miejscowości 100km)
Szukam auta z małym silnikiem, benzynowym, 1.2, 1.3, koła najlepiej 14" alu. Bajery takie jak elektrycznie otwierane szyby czy klima są fajne, aczkolwiek niekonieczne.
Mazda wydaje się być fajną opcją, ale podobno blacharka w tych samochodach nie jest ciekawa. Dzwoniłem do sprzedawcy i mówi, że jak na mazdę, to blacha w ładnym stanie.
Jestem z okolic Chrzanowa, interesują mnie samochody z okolic Krakowa/Katowic itp.
Liczę jak zwykle na fachową poradę :) Na co zwrócić uwagę, jak najlepiej sprawdzić to auto przy oglądaniu.
Pozdrawiam
O auto trzeba dbać, przygotuj się na ukrytą przez sprzedawcę rdze, a jak jej jeszcze nie ma to wywalisz z 500zł na konserwacje podwozia, bo inaczej wyjdzie :).
Silnik w miarę dynamiczny, moje średnie spalanie 7,5l w mieście, ale potrafi też 10l spalić jak masz fantazje :)
Części łatwo dostępne, z minusów oprócz rdzy to gumy wahaczy dość często siadają. A ten egzemplarz z ogłoszenia odpuść - nawet halogenów nie ma.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cudny90 Zobacz postaJest nr VIN, ale na stronie historia pojazdu trzeba też mieć numer rejestracyjny. Chyba, że jest jakaś strona, gdzie wystarczy sam VIN?
dekoder pierwszy lepszy z google
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Sunny Zobacz postaa może by tak Mitsubishi Galant (bez plecaka) ? ryj ma okrutny
Skomentuj
-
http://www.topspeed.com/cars/dodge/2...-ar161904.html
A w Hameryce kryzysu nie widac, ani nawet mody na ecoboxy. Ponad 700 koni w nowym Challengerze :)
Skomentuj
-
To nie do końca trendy ale często konieczność. UE nakłada coraz to nowe limity średniej emisji CO2 dla całej linii modelowej danego producenta, zdaje się że najbliższe mają oscylować w okolicach 95 gram na kilometr. Wszyscy oczywiście wiemy że to labolatoryjna ściema ale spełnić trzeba. No to pakują takie dziwadła pod maskę takich samochodów ... Umówmy się że mustanga w europie kupują pasjonaci którym zalezy właśnie na bulgocie V8 i fordowi ciężko będzie to nastawienie zmienić.Last edited by dzabij; 08.07.2014, 13:16.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaNo coz, jak oficjalnie zaczeto sprzedawac mustanga na rynku europejskim, to glownym silnikiem na euro jest 4 cylindrowy 2.3. Co prawda juz w historii tego pojazdu nie raz byly 4 tlokowce, ale obrazuje to podejscie producenta, to trendow panujacych w danym miejscu.
Nie podoba mi się 4-cylindrowy silnik 2.3 litra w tym aucie, tym bardziej doładowany do granic możliwości.
Skomentuj
Skomentuj